Home » Bayern Munchen » Bayern Munchen Thuisshirt Kind 2018-19

Bayern Munchen Thuisshirt Kind 2018-19

bayern munchen thuisshirt kind 2018-19In het rood met witte accenten het Bayern Munchen thuisshirt kind 2018-19 kopen? Voor senioren het Bayern Munchen thuisshirt 2018-2019 en vrouwen het Bayern Munchen dames shirt 2018-19. adidas Clima-cool voetbalkleding voor de wedstrijden in de Champions League, Bundesliga en beker.

direct bestellen vsd

  • Club: FC Bayern Munchen
  • In: 98 tot 152, 158, 164, 170, 176
  • Hoofdsponsor: T-mobile

FC Bayern voetbalshirt junioren en kids voor het nieuwe seizoen in de Bundesliga, Champions League, DFB-Pokal en Duitse supercup. Prijzen en beoordelingen hebben wij vergeleken en kwamen uit bij Voetbalshop.nl.

Voor kinderen vanaf 6 jaar is het Bayern Munchen thuisshirt kind 2018-19 al verkrijgbaar. En we bieden niet alleen het thuisshirt voor kinderen aan. Daarnaast is er ook nog het Bayern Munchen shirt voor volwassenen. Tijdens oefenwedstrijden, de Champions League en de Bundesliga is het FC Bayern thuisshirt regelmatig terug te zien. Tegenwoordig raken kinderen steeds jonger geïnteresseerd in voetbal of een bepaalde club. Daarom is dit kindershirt leuk om cadeau te geven aan een van je kids.

Bayern Munchen Thuisshirt Kind 2018-19

Het Bayern Munchen thuisshirt kind 2018-19 is nu verkrijgbaar voor kinderen tussen 6 en 16 jaar. Het Duitse sportkledingmerk adidas heeft het Bayern Munchen tenue 2018-2019 zowel ontworpen als geproduceerd. Een adidas logo is op de rechter borst geplaatst. Ook zijn de herkenbare strepen van adidas op de schouders en de mouwen te zien. Op de linker borst is het FC Bayern Munchen logo terug te zien, met de 4 opvallende sterren. Ook opvallend is het prominent aanwezige logo van T-mobile. Midden op het shirt is het logo van sponsor van het team groot gedrukt.

De clubkleuren rood komen terug in het Bayern Munchen thuisshirt kind 2018-19. Dit shirt draagt erg comfortabel. Dat komt onder andere door de ronde hals. adidas doet er alles aan om kwalitatief goede sportkleding te maken. Ook dit kids shirt voldoet aan die eisen. adidas heeft namelijk haar Climacool techniek verwerkt in de kleding. Niks is zo vervelend als een shirt dat aan je lijf plakt tijdens het sporten. De Climacool techniek zorgt dat het shirt aan de binnenkant droog blijft. Met dit shirt kun je jouw zoontje of dochtertje erg blij maken. Bestel dan ook nu het vernieuwde Bayern Munchen thuisshirt kind 2018-19 om de collectie helemaal compleet te maken.

  • Kids/Kinderen/Junior
  • Bayern Munchen Shop
  • Duitsland
  • Bundesliga
  • adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *