Bayern Munchen Voetbalsokken Uit 2017-2018

bayern munchen voetbalsokken uit 2017-2018De Bayern Munchen voetbalsokken uit 2017-2018 zijn weer te verkrijgen in het blauw met rode accenten. De kousen horen bij het nieuwe adidas FC Bayern Munchen uitshirt 2018-19 en het uitbroekje.

direct bestellen vsd

Prijs kousen: €17.95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: 2017-2018
100% Polyester

Ook het nieuwe Bayern Munchen thuisshirt en het adidas FC Bayern trainingspak zijn nu uit en nu al een van de meest populaire artikelen van dit moment. Het volledige tenue uit FC Bayern is qua ontwerp behoorlijk veranderd ten opzichte van vorig jaar. Daar waar het shirt vorig jaar nog een Nederlands karakter had met de Nederlandse vlag kleuren is er voor dit jaar gekozen voor een meer rustgevend uiterlijk. De voetbalkousen zullen te zichtbaar zijn op tv en in de stadions tijdens de uitwedstrijden van FC Bayern in de Bundesliga. Ook vorig seizoen heeft de voetbalclub de landtitel gewonnen waardoor de kleding ook terug zal komen in de Champions League. Klik hieronder door naar de goedkoopste aanbieder van de nieuwe Bayern Munchen voetbalsokken uit 2017-2018.

Bayern Munchen Uitkousen 2017-18

De Bayern Munchen voetbalsokken uit 2017-2018 zijn, net zoals het uitshirt en het voetbalbroekje voorzien van een overwegend blauwe kleur. Op de sokken staat in witte tekst de letters FCB en op de kuiten staat het logo van adidas in het wit. Zoals op de afbeelding is te zien, zijn ze voetbalsokken voorzien van een blauwachtig voetbed. Dit voetbed is speciaal ontworpen door adidas zodat de pasvorm perfect is voor ieder persoon. Goede voetbalschoenen zijn natuurlijk erg belangrijk, maar de kousen zijn dan minstens zo belangrijk. Ook zijn de sokken zo ontworpen dat je scheenbeschermers goed blijven zitten en dat je hier op het voetbalveld dus geen omkijken naar hebt.

Bayern Munchen Kousen Blauw 2017/2018

De Clima-cool techniek die in de kleding verwerkt zit zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur ten alle tijden constant en optimaal is. Ben je dus een echte FC Bayern München fan en wil je dezelfde uitstraling hebben als bijvoorbeeld onze eigen sterspeler Arjen Robben, dan zijn de Bayern Munchen voetbalsokken uit 2017-2018 echt iets voor jou!

Bayern Munchen Voetbalsokken Uit 2017-2018

  • Bundesliga
  • Bayern Munchen shop
  • adidas
  • Kousen
  • Climacool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *