Belgie Uitshirt de Bruyne 2018-19

belgie uitshirt de bruyne 2018-19Kevin de Bruyne uitshirts Rode Duivels en Belgie uitshirt de Bruyne 2018-19 kopen? Shop ook bijpassende Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen en ga als de Kev naar de training. In de store ook het Belgie de Bruyne thuisshirt 2018-2019 om de twee varianten maar even naar boven te halen. Welke vind je mooier: het gele uitshirt of rode thuisshirt met bedrukking?

  • Ster: Kevin de Bruyne
  • In: kinderen, junioren, heren en vrouwen
  • Bedrukking met naam en nummer
  • WK 2018 tot EK 2020

Een Kevin de Bruyne uitshirt Rode Duivels met rugnummer 7 in het zwart. Een zwart bedrukking van het Belgie uitshirt geel 2018-2019. Voetbalshirts van het Belgische nationale team kunnen worden bedrukt met alle sterren. Kevin de Bruyne maakt een geweldige tijd door en is de absolute ster van Manchester City. Zoek je bijpassende voetbalschoenen? Ga dan voor de Nike Rising Fire Mercurial Superfly. Een bedrukking in het zwart en te verkrijgen voor kinderen en senioren. adidas voetbalkleding voorzien van Clima-cool technologie en de bekende logo’s. Opvallend is het nummer wat bij een internationaal voetbalshirt ook aan de voorkant wordt bedrukt. Shop ook het bijpassende Belgie EK presentatiepak of andere kleding.

direct bestellen vsd

Belgie Uitshirt de Bruyne 2018-19

Een opvallend geel voetbalshirt voor de wedstrijden op het Wereldkampioenschap voetbal 2018. In de naam zie je ook 2019 want de gehele kwalificatie van het EK voetbal 2020 zal ook in dit voetbalshirt plaatsvinden. Voetbalshirts landen met bedrukking van de grote sterren. De aanvallende middenvelder wil belangrijk zijn voor het elftal en het liefst naar de finale schieten. We hopen op een prachtige WK voetbal 2018 met de sterren van het Belgische voetbalelftal. Mocht je niet kunnen kiezen? We hebben ook het De Bruyne Manchester City thuisshirt 2019-2020.

  • Sterspeler: Kevin de Bruyne
  • Rugnummer 7
  • Positie: middenvelder
  • adidas Clima-cool technologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *