Benfica Trainingspak 2017-2018

benfica trainingspak 2017-2018Het rode met zwarte Benfica trainingspak 2017-2018 en veel meer kleding voor jong en oud. We zijn razend benieuwd wanneer jij een voetbal trainingspak draagt.

direct bestellen vsd

  • Outlet trainingspakken
  • Beschikbaar in: S tot XXL
  • Seizoen: 2017-2018
  • 100% Polyester
  • Benfica overzicht

Het adidas Benfica trainingspak 2017-2018 in de kleuren zwart met rood en witte accenten. Een adidas trainingspak is uniek en zal maar beperkt worden aangeboden. Het trainingspak is inmiddels alleen nog bij Voetbalshop te verkrijgen.

Het Benfica trainingspak 2017-2018 is grotendeels in het rood te verkrijgen. De zwarte en rode accenten bekend van het Benfica logo zorgen voor het totaalpakket. De accenten zijn over het algemeen verwerkt in de adidas strepen en ook ontworpen door adidas. Een voetbal trainingspak van adidas is ontworpen met een Clima-cool technologie wat zorgt voor een pas comfort en droog gevoel. Je kunt dus zonder zorgen gaan sporten in deze sportieve adidas Benfica trainingspak 2017-2018. Zoek je een uniek voetbal trainingspak die voor de wedstrijd of onderweg in de spelersbus wordt gedragen dan zit je met het Benfica trainingspak clubs helemaal goed. Indien beschikbaar is onderstaande tabel voor het Benfica trainingspak kids 2017-2018.

Benfica Trainingspak 2017-2018

Bestel vandaag nog het prachtige adidas Benfica tracksuit 2017-2018 en ontvang deze de volgende dag al in huis. Het is het officiële trainingspak die ook wordt gedragen door de sterspelers Luisao, Raúl Jiménez en Jonas. Trainingspakken met een normale pasvorm en sluitingen aan alle uiteinden zodat deze goed zit rond de armen, enkels en hals. Het volledige voetbal trainingspak bestaat uit het Benfica trainingsjack rood en Benfica trainingsbroek zwart. De voetbal trainingspakken gaan we zien tijdens de Champions League, Liga NOS en beker. De tabel hieronder betreft het senioren Benfica trainingspak 2017-2018. Vragen over het Benfica trainingspak of over een voetbalreis Benfica? neem dan contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Estadio da Luz
  • Voetbal trainingspakken
  • Kleuren: rood en zwart
  • Helden: Luisao, Raúl Jiménez en Jonas

We kennen allemaal de populaire voetbalreizen zoals Manchester United, Barcelona voetbalreizen of een voetbalreis Real Madrid maar vanaf nu hebben we ook een voetbalreis Benfica. Het Portugese voetbal zit vergeleken met Nederland in de lift en met de sterspelers in de competitie zijn er leuke wedstrijden om te bezichtigen. Dus naar een Benfica trainingspak 2017-2018 nog niet genoeg bekijk hieronder de aanbieders van Benfica voetbalreizen.

Voetbalreizen.com is goedkoper voor voetbalreizen Portugal. Het grote voordeel is dat bij onze aanbieder kan worden gekozen om met het vliegtuig of eigen vervoer te gaan. Let op de kaarten voor de wedstrijden Benfica – Porto en Benfica – Sporting liggen natuurlijk iets hoger. Alvast heel veel plezier in het Estadio da Luz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *