Home » Voetbal Outlet » Black Friday 23 November 2018

Black Friday 23 November 2018

black friday nederlandOfficiële voetbalkleding met hoge kortingen tot 85% op Black Friday 23 november 2018. Op de afbeelding hiernaast zie je wel artikelen bijvoorbeeld sterk zijn afgeprijsd.

direct bestellen vsd

  • Hierboven direct naar de kortingen
  • Black week 2018
  • Acties starten op 19 november
  • Nieuwste deals
  • Info: wat is Black Friday?

We beginnen even kort met de vraag: wat is Black Friday? Black Friday is een kortingsdag tijdens Thanksgiving Day. Het is dan de bedoeling dat je alle cadeau’s etc besteld alvast voor de aankomende feestdagen. Bol.com was de eerste die meedeed maar inmiddels zijn al duizenden winkels aangesloten bij de acties en aanbiedingen. Black Friday-aanbiedingen zoals hierboven zijn acties bij Unisportstore.nl met officiële voetbalkleding zoals schoenen, voetbalshirts, trainingspakken en meer. Kortingen welke maar eens per jaar voorbij komen.

Black Friday 23 November 2018

Black Friday blijft een unieke dag maar begin al eerder. 19 november 2018 komen de eerste acties online. Als je denkt aan Black Friday-kortingen zie je de nieuwste kleding maar ook oudere zaalvoetbalschoenen. Alle merken zijn dan ook aangesloten. Nike, adidas, PUMA voetbalkleding voor kinderen, heren en vrouwen. Een groot assortiment kleding kan je nu aanschaffen tijdens Black Friday. Grote clubs zijn ook aangesloten tijdens de dagen. Kies Barcelona, Real, FC Bayern, Ajax, Liverpool, United. Bayern München en meer via Black Friday voetbalshirts. Zelfs voetbalreizen zullen goedkoper kunnen worden geboekt.

black friday 23 november 2018

Black Friday-aanbiedingen en kortingen
Heb je artikelen nodig voor de voetbal? Trainingsartikelen, accessoires voor de pleintjes, trainingen en sportschool zijn beschikbaar. Voetballen zoals trainingsballen, scheenbeschermers groot en klein, hardloopschoenen en veel meer merchandise. Tijdens Black Friday met de Black Friday-aanbiedingen vind je deals waar je ook alvast cadeau’s kunt aanschaffen. Wil jij dus alvast veel artikelen? Maak je collectie compleet.

Wat is Black Friday?
Een korting en actiedag is Black Friday. Overgewaaid uit Amerika waar het al een aantal jaar is ingevoerd. Hoge kortingen op de dag na Thansgiving op cadeau’s voor kerst en feestdagen. Begonnen in 1960 in de Verenigde Staten en een geweldige inkomstenbron voor winkels en online shops. Ooit begonnen in Philadelphia en nu overal te vinden. Tijdens de dag wel opletten of de prijzen niet omhoog zijn gegooid zodat je nog de normale prijs betaalt. In Europa een online fenomeen en in de VS meer in de fysieke winkels.

Kies nu thuis de Black Friday-aanbiedingen op Black Friday 23 November 2018. Het product dat jij zocht niet gevonden? Laat het ons weten en wij speuren het internet af.

Wanneer is Black Friday?
Black Friday valt dit jaar op 23 november!