Home » Voetbal Outlet » Black Friday Voetbalshirts Outlet

Black Friday Voetbalshirts Outlet

Wanneer is Black Friday 2019? Op 29 november dus tijd voor de Black Friday voetbalshirts outlet! Wil je weten hoe het gaat en op welke datum het volgend jaar is? Bekijk dan Black Friday 2019 voetbal outlet. Een Amerikaanse traditie nu dus ook in Nederland.

direct bestellen vsd

Tijdens Black Friday en Cyber Monday zijn alle denkbare voetbalshirts in de aanbieding! Shop bijvoorbeeld de bekende voetbalshirts met 25% tot 90% korting. Het scheelt als snel een paar tientjes op een officieel shirt. Ga voor de thuisshirts, uitshirts en andere voetbalshirts van landen en clubs.

black friday voetbalshirts outlet

Black Friday Voetbalshirts Outlet

Zoek je goedkope voetbalkleding en in het bijzonder voetbalshirts? Sla je sla in het weekend van Black Friday. De hoogste korting is 93% en je hebt al een shirt voor €3,95. Black Friday is geweldig om goedkoop te scoren. Bekijk snel de kortingen, aanbiedingen en acties tijdens deze speciale dagen.

  • Black Friday
  • Cyber Monday
  • Voetbalshirts en kleding
  • Korting tot 93%

Wanneer is Black Friday 2019?

29 november 2019 is Black Friday. Het begint al vroeg met de eerst kortingen op 23 november. Bedrijven proberen er zoveel mogelijk gebruik van te maken op sales binnen te harken. Meer dan 50% van de winkels doet wel mee en dus ook Voetbalshop en Unisportstore.nl om 2 voorbeelden te noemen. Zoek je goedkopere kleding dan kan je ook bij Decathlon kijken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *