Home » Boca Juniors » Boca Juniors Thuisshirt 2017-2018

Boca Juniors Thuisshirt 2017-2018

boca juniors thuisshirt 2017-2018Het Boca Juniors thuisshirt 2017-2018 is absoluut het populairste voetbalshirt van de Argentijnse Competitie.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €67,50
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Helden: Riquelme en Palermo
  • Nike voetbalkleding
  • Voetbalshirts Zuid Amerika

Het Boca Juniors thuisshirt 2017-2018 wordt letterlijk overal ter wereld gedragen. Een voetbalshirt dat net buiten de top 25 populaire voetbalshirts valt.

Boca Juniors Voetbalshirt 2017/2018

Bekende grote namen die het Boca Juniors thuisshirt hebben gedragen zijn onder andere Diego Maradona, Walter Samuel, Juan Roman Riquelme en Carlos Tevez die onder andere bij Manchester City en Juventus speelde is nu weer terug op het oude nest. Diego Maradona heeft hier zijn doorbraak beleefd en daarvoor ontving hij een transfer naar Barcelona. Grote spelers blijven nooit lang in het prachtige Buenos Aires. Het Boca Juniors shirt is zo uniek dat ze overal ter wereld worden gedragen. Kijk snel in onze Boca Juniors shop voor het Boca Juniors voetbalshirt 2017.

Boca Juniors Thuisshirt 2017-2018

Een club met een klein budget die drie keer de wereldbeker voor clubteams heeft gewonnen krijgt veel respect. De grootste twee clubs waren altijd San Lorenzo en Boca Juniors maar “Boquita” zoals ze genoemd worden is weer bezig om te strijden om de competitie. Aartrivaal van Boca is River Plate die nu in de degradatiezone staat. De kleuren zijn ontstaan omdat ze in een vroeger stadium het niet eens konden worden over de kleuren. De clubleiding maakte een deal, de eerste boot die zou arriveren met kleur die kiezen we voor Boca Juniors.

Boca Juniors Geschiedenis

De club maakte faam tussen het seizoen 2000-2003 waar Boca heer en meester was in de Copa Libertadores. De Copa Libertadores is de Champions League van Europa. Het waren de jaren dat met gemak van Real Madrid werd gewonnen met spelers als Riquelme en Palermo. Het is tevens de enige club die altijd in de hoogste divisie heeft gevoetbald. De eerste 19 wedstrijden van het seizoen worden in een gemengde league 1 en 2 gespeeld. De 9 van de eerste en de 10 clubs van de tweede die worden geplaatst in de final competitie.

Boca Juniors Shirt 2017-18

Seizoen 2013-2014 waren het vooral Guillermo Burdisso, Emanuelris Gigliotti en de oud speler van Real Madrid, Fernando Gago die de meeste indruk hebben achtergelaten in het seizoen 2014-2015.  We verwachten nu natuurlijk een hoop van Tevez en Lodeiro. Het voetbaltenue 2017-2018 te zien zijn in de Primera Division van Argentinië. Het Boca Juniors thuisshirt zal te zien zijn in de Torneo Inicial en de Torneo Final. Rodolfo Arruabarrena is sinds 2014 de trainer van Boca Juniors. Veel ruimte om spelers te halen is er niet dus worden veel jonge voetballers uit eigen land aangetrokken naast Tevez natuurlijk.

Boca Juniors Transfers

Wel vertrekken elk seizoen veel spelers. Boca Juniors heeft misschien wel de grootste supportersscharen achter zich staan. Vooral in Buenos Aires staan tonnen supporters achter de club. Het stadion gaat helemaal los wanneer een thuiswedstrijd wordt afgewerkt. Het Estadio Alberto J. Amando Stadion kan 49.000 supporters kwijt. Het Boca Juniors thuisshirt 2017-2018 heeft BBVA als sponsor. Het voetbaltenue en stadion zijn ontworpen in samenspraak met Nike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *