Borussia Dortmund Haaland Thuisshirt 2021-2022

borussia dortmund haaland thuisshirt 2021-2022Koop hier het Borussia Dortmund Haaland thuisshirt 2021-2022 met rugnummer 17. Je kent Erling Braut Håland misschien nog niet zo goed maar dat gaat wel komen. Kan jij ons onderaan laten weten hoe goed jij deze man vindt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren maten
  • Puma voetbalkleding
  • Rugnummer: 9

Het Borussia Dortmund thuisshirt 2019-2020 met Haaland en nummer 9 is nu beschikbaar. Shop deze voor kids, senioren en voor fans vanaf een paar maanden. Je kunt nu al zeggen dat het de transfer van deze periode is. We hopen dan ook lang van deze speler te genieten voordat hij bijvoorbeeld naar de absolute top gaat.

Kan Haaland de absolute top aan of is BVB Dortmund zijn max?

Je kunt het voetbalshirt ook gemakkelijk zelf creëren door bij Unisportstore aan de rechterkant Haaland te selecteren. In bijna alle gevallen gaat het om de originele bedrukking. Je kunt deze dan al binnen 2 werkdagen dragen. De voetbalshirts 2021/22 zijn ontworpen door Puma. Het gaat hier dus om een voetbalshirt die Dry-cell en slimfit is ontworpen. Je kunt het voetbalshirt bestellen vanaf maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL tot XXXL.

Borussia Dortmund Haaland Thuisshirt 2021-2022

Het thuisshirt van BVB Dortmund met Haaland is er voor de echte voetballiefhebber. De unieke voetballer valt op door zijn snelheid maar ook door zijn goals. Het originele voetbalshirt met bedrukking zullen we lang gaan zien. We zijn ook benieuwd hoe hij het houdt in de Champions League. Zoals we kunnen verwachten gaat hij ook hier knallend veel scoren. We zijn benieuwd naar de samenwerking met de andere sterren in het team. Bestel snel het shirt, de kleding of het Erling Haaland uitshirt Borussia Dortmund 2021-22.

  • Bundesliga en Champions League
  • Sterspeler in wording
  • Nationaliteit: Noor
  • Puma voetbalkleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *