Borussia Dortmund Shirt Kids 2019-2020

borussia dortmund shirt kids 2019-2020Je kunt nu het Borussia Dortmund shirt kids 2019-2020 weer bestellen. Bestel deze ook vanaf S tot XXL via de blauwe link: Puma BVB Dortmund thuisshirt 2019-2020. Je hebt hem morgen dan al in huis. Als je een iconisch BVB shirt zou moeten kiezen, welke is dat dan?

direct bestellen vsd

  • BVB thuisshirts
  • Shirt leeftijden: 8 tot 16 jaar
  • Seizoen: 2019/2020

Wat valt je op als je naar het Borussia Dortmund shirt kids 2019-2020 kijkt? Het eerste dat opvalt is de mouw sponsor. Dat is nieuw dit seizoen! De thuiskleding wordt gedragen in het Signal Iduna Park. Je kent het stadion misschien wel van deze populaire club uit Duitsland. Shop het BVB thuisshirt kind 2019/2020 voor kids vanaf 8 jaar. De club eindigde vorig jaar als 2de in de Bundesliga en verzekerde zich daardoor van de Champions League. Naast de CL zien we het shirt ook in de Bundesliga en Duitse beker.

Je kunt het thuisshirt bestellen voor baby’s tot XXXL! Eventueel met lange of korte mouwen 🙂

Het BVB shirt is in samenwerking met Puma geweldig ontworpen. We kennen Puma allemaal uit de hardloopwereld maar inmiddels hebben ze een groot aandeel in het voetbal. Je kent de gele basiskleur wel afgewisseld met de zwarte accenten. Een geweldig geheel en gaan we zien op dinsdag en woensdag in de Champions League. Het BVB thuisshirt kinderen heeft een normale pasvorm is geschikt voor iedereen. We krijgen ook nog de lange mouwen variant van het thuisshirt.

Borussia Dortmund Shirt Kids 2019-2020

In de winkel zien we de kleuren door het Puma Borussia Dortmund thuisshirt kinderen 2019/20 die naast elkaar hangen. Puma heeft de shirts Dry-cell ontworpen. Dry-Cell zorgt voor een fris en droog gevoel zelfs tijdens het sporten. Deze techniek zorgt ervoor dat het vocht naast de buitenste lagen van de stof gaat zitten. Het shirt is gemaakt van 100% polyester en is dus ideaal om in te sporten. Maak dus vandaag nog je BVB Dortmund thuistenue compleet met het prachtige Puma Borussia Dortmund thuisshirt.

  • Seizoen 2019/2020
  • Puma voetbalkleding
  • Dry-Cell technologie
  • Kids, Kinderen en Junior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *