Borussia Dortmund Shirt Long Sleeve 17-18

borussia dortmund shirt long sleeve 17-18Het Borussia Dortmund shirt long sleeve 17-18 is net zoals het Borussia Dortmund shirt en het Borussia Dortmund shirt kids 2019-2020 met korte mouwen weer te verkrijgen bij ons in de Borussia Dortmund shop!

direct bestellen vsd

Outlet shirts lange mouwen
Seizoen: 2017-2018
Stadion: Signal Iduna Park
Sterspeler: Reus en Gotze

Het Puma Borussia Dortmund shirt long sleeve 17-18 is het Dortmund thuisshirt die tijdens koudere dagen zal worden gebruikt. Sommige sterspelers kiezen voor korte mouwen en andere weer voor lange mouwen. Een van de mooie dingen van de Borussia Dortmund lijn qua voetbalkleding zijn de unieke Borussia Dortmund shirts. Hierboven vooralsnog de enige aanbieder van het BVB shirt 2017-2018.

Borussia Dortmund Shirt Lange Mouwen

Het Borussia Dortmund voetbalshirt thuis gaan we dit seizoen weer zien tijdens de thuis wedstrijden van de prachtige club. Vorig jaar was het shirt iets anders maar je kunt zeggen dat de club gecharmeerd is van het experimenteren! Het Borussia Dortmund shirt lange mouwen heeft dezelfde kwaliteiten als het Dortmund thuisshirt 2017-2018 korte mouwen. Een Borussia Dortmund shirt is tevens dit jaar weer te zien in de Champions League. We zijn ten eerste weer benieuwd of er weer goede resultaten worden neergezet maar vooral naar de selectie. Klik in de store dus snel door naar het nieuwe Borussia Dortmund shirt kids lange mouwen! Een bezoek brengen aan BVB? Bekijk dan het overzicht voetbalreizen Duitsland.

Puma Borussia Dortmund Shirt Long Sleeve 17-18

Het Borussia Dortmund shirt lange mouwen heeft een mooie en ook weer standaard uiterlijk. Gelukkig want het Borussia Dortmund kan niet teveel veranderen. We zijn verheugd naar de diverse varianten in onze Borussia Dortmund shop. De verticale zwarte strepen worden afgewisseld door gele kleuren. In het midden worden ze onderbroken door het Evonik sponsor logo. Het shirt is ontworpen door de producent Puma. Puma begint ook steeds meer naam te maken in de voetbalwereld. Het Borussia Dortmund shirt long sleeve 17-18 is voorzien van een normale kraag met een gele omlijning. Verder is het Borussia Dortmund logo terug te zien op de linkerborst en het Puma logo op de rechterborst.

BVB Dortmund Tenue 2017-2018

Het gehele Borussia Dortmund tenue thuis 17/18 is voorzien van een Dry-cell technolgie. Een groot fan van BVB Dortmund? Bestel dan snel het Puma Borussia Dortmund shirt long sleeve. Het Puma Borussia Dortmund shirt long sleeve 17-18 bedrukken? Maak dan een Reus shirt, André Schürrle shirt of Mario Götze shirt. Voor het nieuwe seizoen het BVB Dortmund shirt long sleeve 2018-19.

Dortmund shirt Thuis 2017-2018

  • 1.Bundesliga
  • Signal Iduna Park
  • Seizoen 2017-2018
  • Borussia Dortmund shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *