Borussia Dortmund Shirt Uit Kids 2019-2020

borussia dortmund shirt uit kids 2019-2020Hier hebben we het Borussia Dortmund shirt uit kids 2019-2020 weer. Kies daarnaast ook voor een bijpassende voetbalsokken en eventueel een BVB Dortmund uitshort 2019-2020. Zoek je dus nog een voetbalshirt voor de training? Dit Borussia Dortmund shirt is zeer geschikt voor je kind.

direct bestellen vsd

  • Club: BVB Dortmund
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Borussia Dortmund kleding

Voor dit seizoen hebben we weer een prachtig uitshirt in de store hangen. We gaan deze zien in de Bundesliga en ook tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Via de blauwe link krijg je meer informatie over de CL. 1 voordeel van het uittenue is de zichtbaarheid van de gele elementen. Een thuisshirt en Europees shirt hebben ook allemaal deze gele accenten of kleuren. We gaan dit shirt dus niet zien in Signal Iduna Park maar tijdens de uitwedstrijden. Maak je klaar voor een nieuw voetbalseizoen met het voetbalshirt.

Klub-Slogan “Echte Liebe” – Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Shirt Uit Kids 2019-2020

We gaan hier nog even verder in op het Borussia Dortmund shirt uit kids 2019-2020. Inmiddels weten we dat deze is ontwikkeld door kledingmerk Puma. We zijn al dieper ingedoken op de kleurencombinatie. Nu nog de vormgeving! We zien sowieso het Dortmund logo en Puma logo aan beide kanten verschijnen. Als je kiest voor het Dortmund uitshirt kinderen 2019/2020 dan zal je 1 van de eerste zijn op de training met dit shirt. In het midden zien we sponsor Evonik Industries. Verder is de kleding voorzien van mesh-gaatjes en van een vocht afvoerend materiaal om zo te lichaamstemperatuur optimaal en constant te houden. Twijfel je nog of weet je niet wat je moet kiezen? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Competities: Bundesliga, CL en Duitse beker
  • Puma Dry-Cell & Mesh-gaatjes
  • Officieel Borussia Dortmund Shop artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *