Borussia Dortmund Tenue Uit 2019-20

borussia dortmund tenue uit 2019-20Scoor hier je Borussia Dortmund tenue uit 2019-20. Je kunt kiezen uit een minikit maar het uittenue is er voor iedereen. Loop morgen al op de training in het tenue of kies een los Borussia Dortmund uitshirt zwart 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Club: BVB Dortmund
  • Puma voetbalkleding
  • Beschikbaar voor jong en oud

Je kunt de kleding ook zelf samenstellen bij onze aanbieder. Wij hebben online zitten speuren en kwamen uit bij Voetbalshop.nl als goedkoopste aanbieder. Zie jij het tenue nou ergens goedkoper? Laat het ons weten en wij passen het aan. Je kunt in ieder geval lekker gaan sporten in het tenue van Puma. Deze is namelijk voorzien van de Dry-Cell technologie voor een droog gevoel.

BVB Dortmund heeft de beste supporters ter wereld

Borussia Dortmund Tenue Uit 2019-20

Als we kijken naar het ontwerp dan vallen de kleuren gelijk op. Je ziet ook altijd de clubkleuren terugkomen in de tenues. Naast het uitshirt heb je direct een voetbalbroekje en sokken. Je hoeft alleen nog voetbalschoenen en je kan naar de training. Het is natuurlijk ook mogelijk om het tenue te laten bedrukken. Wat verwacht je van aankomend seizoen? Het scheelde niet veel of ze waren kampioen geworden van de 1.Bundesliga.

  1. Ik wil een bezoek brengen aan de Gelbe wand?
  2. Waar vind ik de goedkoopste kleding van Dortmund?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *