Home » Borussia Dortmund » Borussia Dortmund Thuisshirt 2018-2019

Borussia Dortmund Thuisshirt 2018-2019

borussia dortmund thuisshirt 2018-2019Net als Reus, Isak, Pulisic, Witsel, Alcacer en Mario Götze het Borussia Dortmund thuisshirt 2018-2019 kopen? Een Borussia Dortmund voetbalshirt voor kinderen, junioren en mini? Bekijk dan een BVB Dortmund shirt kind 2018-2019. In het midden vinden we hoofdsponsor: Evonik. Puma heeft het shirt ontworpen voor de thuiswedstrijden in Signal Iduna Park. We zijn benieuwd naar de Champions League, 1. Bundesliga en Duitse beker. Ga ook een keer naar het stadion als voetbaltrip en neem plaats op aan de Gelbe wand.

Het Borussia Dortmund shirt thuis 2018/19 voor alle thuiswedstrijden in Signal Iduna Park. De Bundesliga maar ook de Champions League en Duitse beker vormt het podium voor het shirt.

  • In: kinder, dames, heren en junior maten
  • 98 tot 164, 176, small, medium, large – XXL
  • Hoofdsponsor: Evonik
  • Kleuren: geel met zwart

Borussia Dortmund Thuisshirt 2018-2019

De BVB thuiscollectie met de nieuwste thuisshirts en trainingspakken clubs. Ben jij een echte Borussia Dortmund fan? Het Borussia Dortmund thuisshirt 2018-2019 mag dan zeker niet ontbreken. Het podium voor het Borussia Dortmund shirt is de Bundesliga, DFB-Pokal en de Champions League wedstrijden. Een thuisshirt zal dan ook in Signal Iduna Park te zien zijn. BVB komt uit de regio Dortmund, Noordrijn-Westfalen en staat bekende om de bekende gelbe wand. Supporters welke de club steunen door dik en dun hopen volgend seizoen mee te strijden om het kampioenschap. Maak je collectie compleet met de nieuwste thuiskleding van Borussia Dortmund.

In de online BVB Dortmund webshop het Borussia Dortmund shirt thuis 2018/2019 gemaakt van 100% polyester. Voor jong en oud is het voetbalshirt beschikbaar en net als alle andere voetbalshirts clubs ook met een normale pasvorm. Dry-cell is de technologie van Puma voor een fris gevoel tijdens het sporten of supporten. Beschikbaar in de varianten: Borussia Dortmund korte mouwen en Borussia Dortmund thuisshirt long sleeve. De mouwen worden dan in het zwart doorgetrokken. Het Puma Borussia Dortmund shirt 2018-19 bedrukken? Ga voor een Reus shirt of een Mario Götze thuisshirt. We zijn benieuwd of BVB de selectie compleet kan houden voor aankomend seizoen.

direct bestellen vsd

Puma Dortmund Shirt 2018-19

De volledige naam van het geweldige voetbalteam is Ballspiel-Verein Borussia 1909 e.V. Dortmund. Opgericht in 1909 maar daar komen we later op terug. Niet goed te zien op het voetbalshirt maar de mouw heeft het logo van Opel. Een plan om een voetbalreis Borussia Dortmund te maken? Geweldig om dan plaats te nemen in het stadion met het Puma Dortmund shirt 2018-19. Hoe komt BVB Dortmund toch aan de kleuren zwart geel? Zwart heeft te maken met het verleden van de mijnwerkers. Geel ook voor harde werken met een gedachten aan de mensen uit Pruisen. Een geweldige sympathieke voetbalclub welke eenvoudig is te bezoeken voor ons. Binnen 2 uur vanaf te grens sta je voor Signal Iduna. Shop het geweldige BVB Dortmund shirt thuis 2018/2019 in de kinder, dames, heren en junior maten.

Een tenue als je helemaal compleet aan het nieuwe voetbalseizoen wil beginnen. Scoor naast het Borussia Dortmund thuisshirt 2018-2019 bij www.voetbalshirtsdirect.nl ook shorts en kousen. Een BVB fan of voetballiefhebber je wenst altijd de beste prijs voor je voetbalartikelen. In de store vergelijken wij prijzen maar ook beoordelingen zodat de keuze makkelijker wordt. De Borussia Dortmund fanshop compleet met de BVB Dortmund voetbaltenues 2018-19? Uiteraard niet want de uit en 3de lijn komt nog op de markt. Naast een BVB Dortmund shirt thuis 2018/2019 ook sjaals, vlaggen en later tickets en voetbalreizen. Puma voetbalkleding ontworpen met Dry-Cell voor de warme voetbaldagen. Het Signal Iduna Park maar vooral de Gelbe wand gaat weer heerlijk geel kleuren met zwarte accenten. BVB 09 gaat de strijdt aan met Bayern in het nieuwe BVB Dortmund voetbaltenues 2018-19.

  • BVB 09
  • Oprichting: 1909
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Sterspelers: Reus, Pulisic en Götze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *