Borussia Monchengladbach Thuisshirt 2019-2020

borussia monchengladbach thuisshirt 2019-2020Scoor hier je Borussia Monchengladbach thuisshirt 2019-2020 voor de wedstrijden in de Bundesliga. Ga vandaag nog voor dit voetbalshirt en je hebt hem morgen al in huis. Op welke plaats gaat Gladbach eindigen dit jaar?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69.95
  • Partners: Unisportstore.nl
  • Puma voetbalkleding
  • Voetbalshirts te zien in Duitsland

Je kunt bij ons het Borussia Monchengladbach thuisshirt 2019-2020 bestellen. De club wordt populairder door de uitstekende resultaten. Ook kan je vanaf de Nederlandse grens binnen een uurtje in het stadion staan. Dit is een voetbalshirt dat net buiten de top 25 populaire voetbalshirts van het seizoen valt.

Borussia Monchengladbach wordt binnen een paar jaar kampioen van de Bundesliga

Bekende grote namen die het Borussia Monchengladbach shirt hebben gedragen zijn onder andere Marc-André ter Stegen, Lothar Matthäus en Nederlander Luuk de Jong. Inmiddels is Luuk de Jong te zien in de spits bij PSV. Grote spelers blijven nooit lang bij Borussia Monchengladbach maar toch liegen de resultaten er niet om. Borussia VfL 1900 e.V. Mönchengladbach is een grote club uit de 1. Bundesliga met een flinke achterban. Bezoek een keer het Borussia-Park in Mönchengladbach en je zult het ervaren.

Borussia Monchengladbach Thuisshirt 2017-2018

Een club met een klein budget die veel respect krijgt in Duitsland. We gaan er vanuit dat Borussia Monchengladbach weer gaat strijden bovenin de Bundesliga. De club FC Borussia München-Gladbach bestaat al sinds 1899. Ze wisten in het verleden 2 keer de UEFA Cup te winnen. In het seizoen 2007-2008 degradeerde de club nog naar de tweede Bundesliga maar een jaar later kwamen ze alweer terug. 

Borussia Monchengladbach en veel andere Duitse clubs hebben ze flink supportersscharen achter zich staan. Vooral in Duitsland is het een populaire club. Als je kijkt naar het stadion: Borussia-Park dan kan die 54.000 supporters kwijt. 

  • Naam: Borussia VfL 1900 e.V. Mönchengladbach
  • Competitie: 1. Bundesliga
  • Stadion: Borussia-Park
  • Officiële website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.