Brazilie Gabriel Jesus Uitshirt 2018-19

brazilie gabriel jesus uitshirt 2018-19Kies in het blauw met gele bedrukking het Brazilie Gabriel Jesus uitshirt 2018-19 om vandaag nog te bestellen. In de voetbalshop een bedrukking van het Brazilie shirt uit kids 2019-2020 of senioren. Hoe goed denk jij dat G. Jesus gaat worden?

direct bestellen vsd

  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Bedrukking naam en nummer
  • Gele bedrukking

Bij Voetbalshirtsdirect.nl de bedrukte voetbalshirts voor jong en oud. Gabriel Fernando de Jesus de opkomende held voor iedere voetballiefhebber. Shop ook het Neymar Jr uitshirt Brazilie en Brazilie Coutinho uitshirt. Heel veel plezier met de geweldige shirts.

Brazilie Gabriel Jesus Uitshirt 2018-19

In het Braziliaanse voetbalelftal is Gabriel Jesus een vrije nieuwe speler in de aanval. 2 seizoenen geleden kwam hij nog voor 32.000.000 over van Palmeiras en inmiddels niet weg te denken uit de Premier League. Inmiddels staat hij op flink wat interland goals en scoorde hij de beslissende tegen Duitsland. Een geweldige nummer 9 waar niet alleen Neymar Jr, Coutinho maar de gehele aanhang van Brasil tevreden mee is. Shop dus de Gabriel Jesus Brazilie voetbalshirts 2018-2020 voor de komende toernooien. Naast de voetbalshirts ook Brazilië sjaals en vlaggen maar ook de G. Jesus voetbalschoenen.

Gabriel Jesus Brazilie voetbalshirt 2018-2020

Voetbalshirts ontworpen door Nike voor het aankomende WK voetbal 2018. ook gebruikt tijdens de Copa America 2019. de World Cup 2018 zal het eerste grote podium zijn voor Gabriel Fernando de Jesus. Een aantal jaar geleden was hij de stoep in Brazilië nog aan verven als werk en nu staat hij wekelijks in de belangstelling. Hij kent ook mindere kanten want zijn eerste grote blessure is gepasseerd. Als hij in Rusland in topvorm is kan hij zomaar topscoorder worden van het toernooi. Shop het geweldige Gabriel Jesus Brazilie voetbalshirt 2018-2020 en maak je klaar voor de komende toernooien. Veel plezier met het Brazilie Gabriel Jesus uitshirt 2018-19.

  • Voetballer: Gabriel Fernando de Jesus
  • Rugnummer: 9
  • Bedrukking in het geel met G. Jesus
  • Geboorteplaats: São Paulo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.