Brazilie Uitshirt 2019-2020

brazilie uitshirt 2019-2020Check hier het Brazilie uitshirt 2019-2020. Ga je wekelijks naar de training of naar de sportschool? Dit is dan zeker een lekker voetbalshirt van Nike om lekker in te sporten. Welke voetballer is je favoriet uit de Brazil seleção?

direct bestellen vsd

 • Prijs: vanaf €59.95 mini
 • In: kids, minikit, junior, heren en vrouwen
 • Kleuren: wit met blauw
 • Nike voetbalkleding

We zien dat de kleur blauw is vervangen door wit. Toch komen er wel blauwe accenten voor op dit shirt. Vaak is deze productie van Nike een voorbode voor het Nederlands Elftal. In het verleden hebben de Kanaries altijd geweldige voetbalshirts gehad. Als je in je kast kijkt? Welke landen voetbalshirts heb jij dan allemaal hangen?

Brazil seleção doet altijd mee om de prijzen – Pele

Wanneer gaan we het Nike Brazilie shirt uit 2019/2020 dan zien? Tijdens de Copa aankomende zomer. Als we even teruggaan naar het WK voetbal 2018 dan moet daar wel wat verandering komen. Grote namen zoals Neymar Jr., Gabriel Jesus, Philippe Coutinho, Casemiro, Marquinhos en misschien wel Neres moeten het laten zien om een prijs binnen te slepen. Het Brazilië voetbalelftal blijft altijd bijzonder met de goede voetballers die daar hebben gespeeld. Je kunt denken aan Roberto Carlos, Ronaldo, Rivaldo en Ronaldinho om een paar oude helden te noemen. Je ging toen altijd al uit van een finaleplek. Wil jij net als Neymar Jr. dit shirt? Bedruk deze dan in de winkelwagen van Voetbalshop.

 1. Welke voetballer is je favoriet uit het team?
 2. Hoe ver gaan ze komen op de Copa America?
 3. Wanneer draag jij een voetbalshirt van een land?

Brazilie Uitshirt 2019-2020

Natuurlijk is het Brazilië shirt uit ontworpen om warme weersomstandigheden te verslaan. Dat moet ook wel in Zuid-Amerika en in de zomermaanden. We zien dus Dri-Fit dat zorgt voor verkoeling in combi met de mesh-panelen. Met deze technologie gaat zweet naar de buitenste lagen. Het witte Nike Brazilië voetbalshirt nu te verkrijgen voor jong en oud. We hebben natuurlijk ook de gele varianten via de blauwe link: Nike Brazilie shirt 2019-2020 en Nike Brazilie WK shirt kids 2022-2024. Je kunt de wedstrijden van de Copa America 2019 zien op Ziggo. We kijken uit naar de geweldige wedstrijden en in het bijzonder naar de sterren van het team.

 • Braziliaans voetbalelftal
 • Sterren: Neymar Jr., Gabriel Jesus en Philippe Coutinho
 • Ex-sterren: Roberto Carlos, Ronaldo, Rivaldo en Ronaldinho
 • Nike Dri-FIT technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *