BVB Dortmund Haaland 3de Shirt 2020-21

bvb dortmund haaland 3de shirt 2020-21Koop hier het BVB Dortmund Haaland 3de shirt 2020-21 in onze shop. Je kunt het BVB Dortmund Europees thuisshirt 2021-2022 ook bedrukken met de andere sterren uit het team. Shop het voetbalshirt direct hieronder :).

direct bestellen vsd

  • Club: Borussia Dortmund
  • Sterspeler: Erling Haaland
  • Land: Noorwegen
  • Rugnummer: 17

Je kunt bij ons de voetbalshirts bestellen van Erling Haaland. Het gaat in principe om 4 voetbalshirts. Deze gaan we veelvuldig zien in de Champions League tijdens de thuiswedstrijden. Een officiële bedrukking welke we gaan zien tijdens de bekerwedstrijden en dus uiteraard in de Champions League. Ga via de button hierboven direct naar de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl.

Erling Haaland is de nieuwe ster in de selectie. Hoeveel goals gaat hij maken dit seizoen?

Haaland is de man van de grote transfer. Op het moment van schrijven heeft de beste man al 5x gescoord in 2 wedstrijden. We zijn wel benieuwd waar dit verhaal gaat eindigen. Het zal dus zeker niet zijn limiet zijn of hij moet wel erg terugvallen.

BVB Dortmund Haaland 3de Shirt 2020-21

Erling Haaland is de ster geworden na zijn goals in korte tijd. De afgelopen seizoenen scoorde hij sowieso al veel. Als je kijkt naar het bedrag dan heeft BVB Dortmund best een laag bedrag betaald maar goed. Daarentegen zal hij in het nationale team van Noorwegen nog het 1 en ander moeten laten zien. Je kunt dus ook het Nike Noorwegen Shirt 2018-2019 bestellen met Haaland achterop. We zijn benieuwd hoe hij het gaat doen de komende jaren.

  • Sterspeler: Erling Braut Håland
  • Positie: Spits
  • Vorige clubs: Red Bull Salzburg en Molde FK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.