BVB Dortmund Shirt Long Sleeve 2018-19

bvb dortmund shirt long sleeve 2018-19Als long sleeve variant het BVB Dortmund shirt long sleeve 2018-19 kopen? Evonik in het midden en een Puma ontwerp. Ontworpen voor de thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park stadion. Liever korte mouwen? Bekijk dan het Puma Borussia Dortmund 1&1 thuisshirt 2020-2021 en Borussia Dortmund shirt.

  • Club: Borussia Dortmund
  • In: heren, dames, kinder en junior
  • Kleuren: geel en zwart
  • Puma Dry-Cell technologie
  • Hoofdsponsor: Evonik
Puma voetbalkleding met nu de Borussia Dortmund thuisshirts met hoofdsponsor: Evonik. Prijzen, beoordelingen en aanbieders hebben wij vergeleken en zo komen we uit bij Unisportstore.nl. Een Puma Borussia Dortmund shirt 2018/19 in de bekende kleuren met lange mouwen.In de BVB voetbal fanstore het Borussia Dortmund voetbalshirt thuis met lange mouwen. De Geble wand maar het ook het gehele stadion zal prachtig geel kleuren tijdens de thuiswedstrijden. Een prachtige club met een geweldige aanhang in de gele tenues met zwarte accenten. Liever korte mouwen? Shop dan een nieuw BVB Dortmund thuisshirt 2018/19 en maak je klaar voor het nieuwe seizoen. Voorrondes Champions League, Bundesliga en bekerwedstrijden in het geel met zwart. Een belangrijk seizoen na de 4de plek in de nationale competitie. Het Puma Borussia Dortmund shirt long sleeve 2018-19 bedrukken? Ga voor een Reus shirt, Pulisic voetbalshirt of Mario Götze thuisshirt 18/19. 

direct bestellen vsd

BVB Dortmund Shirt Long Sleeve 2018-19

Het Puma Borussia Dortmund shirt 2018/19 ontworpen door Puma met Dry-ceel technologie. Dry-cell technolgie voor een fris en droog gevoel. Op de schouders worden de gele kleuren afgewisseld door zwarte accenten. In het midden worden we geconfronteerd met het Evonik sponsor logo. Het BVB Dortmund shirt long sleeve 2018-19 voorzien van een normale kraag en ideaal voor de koudere dagen. Verder is het Borussia Dortmund logo terug te zien op de linkerborst en het Puma logo op de rechterborst. Shop ook de Borussia Dortmund thuiskousen en BVB Dortmund thuisshorts voor een compleet tenue.

  • 1.Bundesliga
  • Signal Iduna Park
  • Seizoen 2018/2019
  • Borussia Dortmund shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *