BVB Dortmund Thuisshirt Europa 2018-19

bvb dortmund thuisshirt europa 2018-19BVB Dortmund thuisshirt Europa 2018-19 kopen? Daarnaast ook de nieuwste Borussia Dortmund 3e shirt kids 2021-2022. Een leuk feitje dat BVB altijd de meest uiteenlopende shirt op de markt brengt. 1 voor de competitie, 1 voor beker, 1 voor Europa en 1 voor uitwedstrijden.

direct bestellen vsd

Outlet voetbalshirts
Beschikbaar in: 92 tot XXXL
Champions League shirts

Een Borussia Dortmund voetbalshirt kopen? Uiteraard vind je aan de voorkant Evonik en de bekende logo’s. Een voetbalshirt BVB bedrukken? Je kunt kiezen voor je eigen naam en nummer of van een sterspeler. Borussia Dortmund is 4de geworden en dus maken ze zich op voor de groepsfase van de Champions League.

BVB Dortmund Thuisshirt Europa 2018-19

Opgericht in 1909 op 19 december was een bijzonder moment. Pruisen zal het lastig gaan krijgen als toppers nog worden verkocht. AL jaren speelt de club de thuiswedstrijden in het geel met zwart. Een BVB Dortmund thuisshirt Europa 2018-19 met vanzelfsprekend dezelfde kleuren. “Die Schwarzgelben” met nieuwe trainer op zoek naar Europese successen. Sinds 1963 in de Bundesliga en inmiddels een topclub in de Bundesliga. Puma vinden we sinds 2012 als kledingsponsor op de kleding. Signal Iduna Park zal prachtig geel met zwart kleuren. Wat verwacht jij van Dortmund in Europa?

Borussia Dortmund Champions League Shirt

Een Borussia Dortmund Champions League shirt of thuistenue in onze voetbalshop. Wens je dus een thuisshirt, uitshirt, 3e shirt en Champions League shirt? Ga snel naar de Borussia Dortmund fanshop van Voetbalshirtsdirect. Het Borussia Dortmund Champions League shirt is overwegend geel met zwarte zijkanten. Puma in het zwart op de linkerborst en BVB logo op de rechterborst. Shop snel de nieuwste Borussia Dortmund voetbalshirts en tenues voor kinderen en volwassenen in onze fanshop.

Borussia Dortmund Voetbalshirts en Tenues

Borussia Dortmund voetbalshirts en tenues geweldig populair voor de voetbalreizen. Breng je binnenkort een bezoek aan Signal Iduna Park? Een BVB Dortmund thuisshirt Europa 2018-19 mag dan zeker niet ontbreken. De thuiswedstrijden kennen we allemaal voor de Gelbe Wand. Evonik al jaren in het midden van het shirt is een bedrijf in speciaalchemie. Een ronde hals en initialen BVB is de kraag. Op de onderrug staat “Dortmund” in unieke belettering. Geweldige voetbalkleding voor de echte BVB Dortmund liefhebber.

  • Club: Borussia Dortmund
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Kennen we van: Gelbe Wand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.