Castore FC Twente Thuisshirt 2023-2024

castore fc twente thuisshirt 2023-2024In onze fanshop het rode Castore FC Twente thuisshirt 2023-2024. Uiteraard in de kleur rood met witte accenten. Voor de echte fans hebben we in onze voetbalshop ook het uitshirt en trainingspak inclusief FC Twente nieuws.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs: vanaf €59,95 kids
  • Kleuren: rood, wit

Deze staat in de top 5 zeer gewilde voetbalshirts uit de Eredivisie shop. Uiteraard op plek één in de FC Twente Fanshop. Grote successen in seizoen 2010-2011 toen de Twente Enschede Kampioen is geworden is de populariteit toegenomen. We hebben ook het Castore Twente shirt thuis kids 2023-2024. Je kunt dus helemaal los voor het nieuwe seizoen

Het shirt is zoals alle Castore voetbalshirts gemaakt met een Dri-Fit Touch. Het nieuwe Twente shirt is gemaakt van 100% polyester. De ademende gaatjes zorgen dat het voetbalshirt altijd zuiver en fris aanvoelt. Het logo vind je terug op de rechterborst in het wit. Het logo van de club is iets donker gemaakt zodat deze opvalt op een rood shirt en staat aan de linkerkant.

Castore FC Twente Thuisshirt 2023-2024

De grootste verandering is de kraag en de soepele witte accenten. De moderne kraag is weer terug. Het voetbalshirt is zoals altijd volledig rood. Een eventuele naam kan in het wit achterop worden bedrukt. Uiteraard brengt dit extra kosten met zich mee. Het logo van de sponsor bevindt zich aan de voorkant in het midden. Het volledige tenue is volledig strak en van deze tijd gemaakt. Een fantastisch tenue die zeker in niet mag ontbreken in je verzameling.

Als we het hebben over FC Twente nieuws, lees dan verder. In de totale ranking UEFA clubs vinden we de club dan ook terug op plek 36. In de prijzenkasten vinden we bijvoorbeeld ook nog 3x de KNVB beker en de UEFA Intertoto Cup. De KNVB beker van 2010-2011 werd gewonnen door een 3-2 overwinning op Ajax. Topscoorder alle tijden bij FC Twente is Blaise N’Kufo die 138 goals heeft gescoord voor de club. De club uit Enschede heeft nauwe banden met Schalke 04. Hier ook het Castore FC Twente uitshirt blauw 2023-2024.

FC Twente Forum

Groepen supporters steunen elkaars teams dan ook. Het shirt zal te zien zijn in de Eredivisie en KNVB Beker. De club heeft overal ter wereld supportersverenigingen. Overal zijn ze te vinden, de bekende zijn te vinden in Australië, Duitsland en Schotland. Een aantal grote namen die bij FC Twente hebben gespeeld zijn onder andere Bryan Ruiz, Sander Boschker, Jan van Halst, Jan Vennegoor of Hesselink, Michael Mols, Paul Bosvelt en een debuut van Arnold Bruggink. Bryan Ruiz is al een paar jaar geleden naar Tottenham vertrokken. In het stadion de “Grolsch Veste” hangt dan ook een fantastische sfeer. De Grolsch Veste kan iets meer dan 30.000 supporters kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *