Castore Feyenoord 4de Sokken Geel 2023-2024

castore feyenoord 4de sokken geel 2023-2024De Castore Feyenoord 4de sokken geel 2023-2024 zijn voor dit seizoen als extraatje uitgekomen. Het mag ook wel na zo’n geweldig jaar om extra veel kleding op de markt te brengen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleur: geel met zwart
  • Castore voetbalkleding
  • Maten 26 tot 50

Heb je het Feyenoord Rotterdam thuisshirt van dit seizoen al in huis gehaald? Je kunt lekker blijven aanvullen met bijvoorbeeld dit artikel. Het is zeker een mooie aanvulling voor je collectie zijn. Je gaat deze vooral zien tijdens alle uitwedstrijden van de club. Deze zien we helaas door regels niet in de Champions League. Je kunt ook gaan voor de adidas Feyenoord voetbalsokken roze 2023-2024. Dan heb je zo’n beetje alle mogelijke kleuren.

We zijn altijd benieuwd hoe het dit seizoen allemaal zal gaan. Je kunt via de officiële website ook gewoon tickets en meer regelen van FR. Wij proberen nog wat extra merchandise aan te bieden. Een kampioenshirt om maar eens wat te noemen. Zoals op de afbeelding is te zien, heeft deze een gele basiskleur, afgewisseld met zwarte accenten. Je kunt deze ook ideaal cadeau doen omdat deze niet zo duur is. Combineer deze bijvoorbeeld ook met het Castore Feyenoord trainingspak grijs 2023-2024.

Castore Feyenoord 4de Sokken Geel 2023-2024

De sokken hebben een perfecte pasvorm voor ieder persoon. Ze zijn er dus vanaf maat 26 en dat zijn vrij kleine voetjes. Ze gaan tot 50 maar dat is een vanaf maat. Dus tot 47 tot 50. Door de samenwerking met Castore is er gebruik gemaakt van het Castore materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Ideaal dus om in deze kousen te chillen of te trainen. Maak dus vandaag nog je Feyenoord Rotterdam tenue compleet.

  • FR 4de voetbalkleding
  • Eredivisie & KNVB beker
  • Castore fris materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *