Castore Feyenoord 4de Voetbalbroekje 2023-2024

castore feyenoord 4de voetbalbroekje 2023-2024Het Castore Feyenoord 4de voetbalbroekje 2023-2024 is nu beschikbaar. Je kunt ongeveer 3 dezelfde varianten voor dit seizoen bestellen in de kleur zwart met andere accenten. Maak je klaar voor de Eredivisie en Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senioren
  • Sterspeler: Gimenez & Hancko

Je gaat deze al zien in de klassieker. Dit jaar is Castore voor het eerst en dan gelijk een vierde tenue. Het was altijd al een hoge kwaliteit maar nu ook met het mooiste design. Deze zullen we vooral gaan zien tijdens de uitwedstrijden van de club. Daarnaast ook in Europa en wel in de Champions League. Bestel hier gelijk de Castore Feyenoord 4de sokken geel 2023-2024 als aanvulling.

Zoals op de afbeelding te zien is, is het short ontworpen met een normaal design. Oké misschien is het felle geel nieuw maar verder. We zagen vorig seizoen bijvoorbeeld nog roze en eerder nog groen. Dus je kan alle kanten op in onze winkel. Je ziet de logo’s die op het broekje zijn gepositioneerd. We hopen op een mooi seizoen voetbal in alle competities. Vooral heerlijk om terug te zijn in de Champions League met direct een overwinning. Je kan hier ook direct het Castore Feyenoord 4de shirt zwartgeel 2023-24 bestellen.

Castore Feyenoord 4de Voetbalbroekje 2023-2024

Doordat de kleding te zien is tijdens de sportwedstrijden op topniveau, is het van kwaliteit gemaakt. Dat merk je wel als je gaat trainen en de Castore technologie gaat zijn werk doen. Hierdoor zal deze lekker comfortabel aanvoelen en nog belangrijker, droog aanvoelen. Het vocht tijdens het transpireren wordt namelijk naar de buitenste laag afgevoerd. Naja dit verhaal kennen we inmiddels wel. We hopen op mooie wedstrijden in de ze kleding.

  • FR voetbalkleding
  • CL, Eredivisie & KNVB beker
  • Castore technologie
  • Officieel Feyenoord Rotterdam product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *