Castore Feyenoord Broekje Uit Tenue Blauw 2023-24

castore feyenoord broekje uit tenue blauw 2023-24Hier het Castore Feyenoord broekje uit tenue blauw 2023-24 bestellen? De voorbereiding is in volle gang en we kijken uit naar het nieuwe seizoen en opendag. De grap is dat we gewoon weer voor het kampioenschap gaan.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinder, junior en senioren
  • Kleuren: wit en navy blauw

Het Feyenoord Rotterdam voetbalbroekje donkerblauw 2023/24 is ontworpen door Castore. Een relatief nieuw merk in de voetbalwereld. We zagen het eerder bij Newcastle bijvoorbeeld. De voetbalkleding is wel ontworpen met een geweldige kwaliteit. Je kunt ook het zwarte Castore Feyenoord voetbalbroekje thuis 2023-2024 bestellen. We zijn benieuwd hoe ver het team gaat komen in de Champions League. Ze hebben in ieder geval weer een prima selectie opgebouwd en hopen dat niemand meer weggaat nu.

Pubquiz vraag moeilijk: noem 12 spelers uit het team die in 2016/2017 kampioen zijn geworden

Het jaar waar we toch op wachten. Champions League voetbal is natuurlijk geweldig. We zijn ook blij dat Arne is gebleven en daar hebben we wel vertrouwen in. We verwachten dan ook tot de transfermarkt voorbij is. Het short is ontworpen met een donkerblauwe basiskleur, afgewisseld met de bekende logo’s. Uiteraard het Castore logo op het rechter bovenbeen het club logo aan de andere kant. Deze is populair om in te trainen en geeft een extra dimensie aan het complete tenue. Een totaaloverzicht van de kleding vind je via: Feyenoord.

Castore Feyenoord Broekje Uit Tenue Blauw 2023-24

Het materiaal voor het ontwerp van deze wordt Castore dri genoemd. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof gevoerd. Een droog en comfort gevoel is belangrijk tijdens de warme dagen op de toernooien. Het is namelijk ook mogelijk om een nummer op het broekje te krijgen. Een groot voordeel is dat deze gebruikt kan worden als zwembroek. Donkerblauw is prima om in te zwemmen. Verder is deze uitgerust met mesh-panelen aan de zijkant. Maak dus vandaag nog je uittenue compleet met dit geweldige broekje en kies ook het Castore Feyenoord shirt uit kids blauw 2023-24. Je kunt vandaag je kast compleet maken met dit broekje.

  • FR voetbaltenue
  • Castore kleding
  • Normale pasvorm
  • 100% polyester
  • CL, Eredivisie en KNVB beker
  • Onderdeel van het tenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *