Castore Feyenoord Shirt Thuis Kids 2023-2024

castore feyenoord shirt thuis kids 2023-2024Hier kan je het Castore Feyenoord shirt thuis kids 2023-2024 kopen. Nieuw is uiteraard het kledingmerk maar ook Prijsvrij heel groot aan de achterkant. Wij zijn dan ook benieuwd wat je van de rug sponsor vindt die nogal groot is.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Hoofdsponsor Europarcs
  • Nieuw kledingsponsor

We wisten dat kledingmerk Castore het over zou nemen van adidas. Het merk is gaaf met de vleugels maar de sponsor aan de achterkant is vernieuwend. Veder heeft deze een V-hals met geribbelde kraag. Dat maakt het voetbalshirt tot een hit, aangezien de club kampioen is. Je kunt het compleet maken met het Castore Feyenoord voetbalbroekje thuis 2023-2024.

Het hele plan hangt als een molensteen om de nek van de club.’ Jorien van den Herik

Deze is gemaakt van 100% polyester en dus ideaal om in te lopen in de zomer. Daarnaast kan je heerlijk sporten in het thuisshirt voor kinderen. Het voetbalshirt is verdeeld in 2 vlakken. De rode kant heeft een witte mouw en de witte kant een rode mouw. Een bedrukking komt in het zwart aan de achterkant van het voetbalshirt. Je kunt ook voor een compleet Castore Feyenoord tenue thuis kids 2023-24.

Castore Feyenoord Shirt Thuis Kids 2023-2024

Een voetbalshirt die vanaf vandaag beschikbaar is in de shop. We zijn blij dat de trainer blijft en we hopen op een mooi seizoen. In ieder geval is de kleding vernieuwend. Deze heeft een standaard pasvorm en geschikt voor iedereen. Het is wel te vergelijken met adidas. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Feyenoord Rotterdam. Je kunt deze dragen in de Kuip.

  • FR voetbalkleding
  • Stadion de Kuip
  • Castore shirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *