Castore Feyenoord Tenue Thuis Kids 2023-24

castore feyenoord tenue thuis kids 2023-24In de winkel kan je een Castore Feyenoord tenue thuis kids 2023-24 kopen. Deze bestaat dus uit het voetbalshirt en broekje. Met een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester is deze populair bij de kersverse kampioen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nieuw kledingmerk
  • Bedrukking mogelijk

Een nieuw kledingmerk met een nieuw ontwerp. De kampioen gaat de voetbalkleding veelvuldig verkopen. We hebben ook voor de kleinste fans het tenue. Je kunt daarheen via de blauwe link Castore Feyenoord tenue minikit baby 2023-24. Alle tenues hebben ook een rug sponsor. Daar staat Prijsvrij vakanties net boven het nummer. De kleding gaan we in ieder geval zien in de Kuip. Zoek je iets wat goedkoper? Je kan ook een los Castore Feyenoord voetbalbroekje thuis 2023-2024 bestellen.

Castore Feyenoord Tenue Thuis Kids 2023-24

Het valt inderdaad op dat er geen sokken bij zitten. Deze kan je overigens ook gewoon los bestellen maar wat heeft een thuistenue dan voor zin. Ja goede vraag maar ideaal als je er geen sokken bij wenst. Het is dan weer iets goedkoper. Je kunt een tenue ook gewoon bedrukken. Ga bijvoorbeeld voor een Gimenez tenue of kies 1 van de andere helden. Maak je klaar voor de Champions League en alle andere topwedstrijden. Een seizoen om nooit te vergeten voor nu al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *