Castore Feyenoord Tenue Uit Kinderen 2023-2024

castore feyenoord tenue uit kinderen 2023-2024Hier kan je het Castore Feyenoord tenue uit kinderen 2023-2024 bestellen. We stellen dan ook direct de vraag voetbalkousen? Deze zijn nog niet beschikbaar. Als ze online komen zullen ze €19,99 gaan kosten. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Eredivisie, KNVB beker maar vooral Champions League voetbal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Castore voetbalkleding

Het is een nieuw kledingmerk en dat maakt altijd veel indruk. Een opvallend donkerblauw tenue maakt sowieso indruk. Je kunt dus ook een los broekje of alleen het shirt bestellen. Deze zijn beschikbaar in de maten 122 tot 176. Zoek je toch een iets kleinere maat? Je kunt bij ons ook het Castore Feyenoord minikit uit baby 2023-2024 krijgen.

Feyenoord Rotterdam wordt gewoon weer kampioen dit seizoen – VSD

Castore Feyenoord Tenue Uit Kinderen 2023-2024

Bestel hier direct een uittenue voor de uitwedstrijden. Deze is heerlijk voor te dragen naar de voetbal. Daarnaast kan je deze tijdens de wedstrijden dragen. Nu het vakantie is, is deze helemaal lekker. Alhoewel de zon wel iets meer mag komen. Je kunt hier in iets grotere maten ook het Castore Feyenoord uittenue blauw 2023-2024 bestellen. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal in Rotterdam.

  • FR voetbalkleding
  • Castore shirts & tenues
  • Standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *