Castore Feyenoord Thuisshirt 2023-2024

castore feyenoord thuisshirt 2023-2024

Hier kan je het Castore Feyenoord thuisshirt 2023-2024 kopen. Je kunt het voetbalshirt laten bedrukken en deze heeft een normale pasvorm. Aan de achterkant nu ook een sponsor boven de nummers met Prijsvrij.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Hoofdsponsor Europarcs
  • Rug sponsor Prijsvrij.nl

Een thuisshirt die we gaan zien in de Kuip in Rotterdam. Lekker om deze te bestellen maar naam achterop het Feyenoord shirt thuis 2023/24. Ben je nou bezig om een compleet FR voetbaltenue te krijgen? Je kunt bij ons ook het Castore Feyenoord voetbalbroekje thuis 2023-2024 bestellen. Later volgen ook de Feyenoord sokken thuis 2023/24. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de Castore trainingspakken. Ga los en kies ook eens de trainingsshirts, kleding, cadeaus en meer van de club.

Pubquiz vraag middel: wat is de hoogste uitgaande transfer van de club uit Rotterdam?

De veranderingen zijn op zich prima maar Castore is wel echt een tof kledingmerk. Dit hoorde we in de wandelgangen maar stiekem vinden wij dit ook. Daarnaast zie je een beetje patronen in de lijnen van het voetbalshirt. Breng jij om de week een bezoek aan de Kuip? Het voetbalshirt mag dan zeker niet ontbreken. Je kunt in onze winkel ook de sjaals en vlaggen bestellen. Laat je dus zien tijdens de thuiswedstrijden in de Rotterdamse Kuip. Kies in onze winkel ook het Castore Feyenoord shirt thuis kids 2023-2024.

Castore Feyenoord Thuisshirt 2023-2024

Je ziet op het voetbalshirt uiteraard de geborduurde logo’s. Daarnaast kan je ook een naam en nummer achterop het shirt krijgen. Een Castore voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester met een normale pasvorm. Verder zijn we benieuwd naar de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en de Champions League. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in het hoofdtoernooi van Europa. De kleding is gemaakt met dri materiaal en dit zorgt er voor dat vocht wordt geabsorbeerd. Daarnaast voelt het shirt droog en comfortabel aan. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen.

  • FR voetbalkleding
  • Logo’s geborduurd
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Castore fit materiaal
  • Kinderen, vrouwen en heren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *