Castore Feyenoord Trainingspak Grijs 2023-2024

castore feyenoord trainingspak grijs 2023-2024Je kunt in onze winkel het Castore Feyenoord trainingspak grijs 2023-2024 bestellen. Deze is ideaal te dragen als trainingskleding. Ga naar de training in het pak met een normale pasvorm en 1/4-zip rits om verkoeling te regelen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Castore voetbalkleding
  • 1/4 rits met 100% polyester

Bij Voetbalshirtdirect koop je eenvoudig dit nieuwste trainingspak. Het is opvallend omdat we Castore nog niet echt kennen in de voetbalkleding wereld! Hierboven ga je naar de senioren variant maar deze is ook voor kids beschikbaar. Je kan die dan in de maten 122 tot 176 krijgen. Kies hier ook het Castore Feyenoord trainingspak zip rood 2023-2024.

Pubquiz vraag moeilijk: wat was de laatste overwinning van Feyenoord Rotterdam in de Champions League?

De oranje accenten maken het trainingspak helemaal af. Je ziet ze terug op de logo’s en op de sponsor DR Group in het midden. Het loopt iets strakker bij de uiteinden van de mouwen en broek. Je kunt ook trouwens een losse trainingsbroek of jasje bestellen. Ze worden in ieder geval met de Castore technologie ontworpen. Dit zorgt dan weer voor een droog gevoel en dus extra comfort. Tijdens het sporten zal het pak dus altijd heerlijk aanvoelen. Kies hier bijvoorbeeld ook het Castore Feyenoord thuisshirt 2023-2024 bij.

Castore Feyenoord Trainingspak Grijs 2023-2024

Castore is redelijk nieuw in de voetbalwereld. Toch zagen we ze al bij grotere clubs en ook nu bij Newcastle. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat Feyenoord vooruit loopt met de kleding al. Daarvoor kende wij hier zelf het merk niet echt. Je kunt in ieder geval alles bestellen wat iedere voetballer hij of zij nodig heeft. De kleding is van hoge kwaliteit en maakt gebruik van verschillende technologieën die duidelijk merkbaar zijn bij het dragen. Je kunt ook van Castore alles los bestellen. Bijvoorbeeld een Castore trainingstop, de shirts, broekjes en veel meer.

  • Unieke voetbalkleding
  • Teamdetails en 1/4-zip rits
  • Rekbaar en vochtafvoerend materiaal
  • Mooi oranje details

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *