Castore Feyenoord Trainingspak zip Rood 2023-2024

castore feyenoord trainingspak zip rood 2023-2024We hebben hier een Castore Feyenoord trainingspak zip rood 2023-2024. Je kunt ook een los trainingsjack bestellen of nog andere trainingskleding. Deze heeft een standaard pasvorm en in het midden staat DR group.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: 128 cm tot XXL
  • Gemaakt van 100% polyester
  • 1/4 rits in jack

Je kunt de voetbal trainingspakken nu bestellen vanaf maat 128 en dus voor kids. Via de link ga je naar de senioren variant van S tot XXL. Deze is uniek door de kleuren maar ook door de nieuwe sponsor in het midden. Daarnaast is het een debuut van Castore om de kleding te ontwerpen. We gaan deze in ieder geval zien onderweg naar de Champions League wedstrijden en tijdens de Eredivisie. Je kunt deze nu bestellen in combi met een Castore Feyenoord 3de voetbaltenue 2023-2024.

Feyenoord gaat overwinteren in de Champions League met deze selectie – VSD

Het is ontworpen door Castore. Dit is een vrij nieuw merk maar een sportgigant in wording als we kijken naar de hoeveel clubs die ze nu hebben. Je ziet het logo op de linkerborst en heeft gekozen voor een zeer sportieve uitstraling van de trainingskleding. Je kunt ook nog eens voor een grijze variant kiezen welke ook een 1/4 rits variant is.Wil je een trainingspak bedrukken? Het is wel mogelijk om initialen op het tenue te krijgen. Dit koste overigens wel extra.

Castore Feyenoord Trainingspak zip Rood 2023-2024

Zoals je kan zien heeft het pak een lichte stof. Het voelt dus ook heel licht aan als je het draagt. Het heeft dus een standaard pasvorm wat zorgt voor een soepel gevoel. Het heeft dus een rekbare, ademende en vochtafvoerende stof. Je kunt dus heerlijk sporten in dit pak. Ga dus lekker trainen of hangen in dit geweldige pak van Feyenoord. Je kunt hier ook het Castore Feyenoord trainingspak grijs 2023-2024 bestellen.

Veelgestelde vragen over Feyenoord Rotterdam

  1. Hoe komen ze bij Castore terecht? Een goede deal binnengehaald
  2. Naam van het stadion? De Kuip
  3. Hoeveel supporters kunnen er in? 51.117
  4. Wanneer is FR opgericht? 19 juli 1908
  5. Wat is de laatste prijs gewonnen? Kampioen Eredivisie 2022-2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *