Castore Feyenoord Voetbalbroekje Thuis 2023-2024

castore feyenoord voetbalbroekje thuis 2023-2024Je kunt hier het Castore Feyenoord voetbalbroekje thuis 2023-2024 kopen. Dit is inderdaad een nieuwe kledingsponsor. Castore heeft het overgenomen van adidas maar er is nog niet veel veranderd vergeleken met vorige shorts.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Geborduurd clublogo
  • Elastische tailleband

Een nieuw kledingmerk zorgt ook voor wat vernieuwing. Zo is het merkje Castore aan de zijkant geborduurd en heeft deze een intern trekkoord. Je kunt het broekje dus wat strakker maken tijdens het sporten. Daarnaast is het nieuw dat deze een zoomopening heeft aan de zijkant. Vergeleken met het adidas Feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2022-2023 heeft die meer kleuraccenten in het rood en wit.

Pubquiz vraag eenvoudig: welk jaar heeft Feyenoord Rotterdam de UEFA Cup gewonnen?

Als je naar de afbeelding kijkt zie je direct de vleugen van Castore. We kijken alweer uit de thuiswedstrijden in de Kuip. Kies je ook de sokken dan heb je het begin van een compleet het Feyenoord thuis tenue 2023/2024. Daarnaast hebben we ook merchandise om over het shirt te dragen zoals een sjaal voor in de Rotterdamse Kuip. Ga hier bijvoorbeeld voor het Feyenoord Rotterdam sjaal rood wit zwart.

Castore Feyenoord Voetbalbroekje Thuis 2023-2024

Op het voetbalshort zie je uiteraard de geborduurde logo’s. Deze is gemaakt van 100% polyester en heeft deze een standaard pasvorm. Aan de binnenkant een trekkoord om deze in positie te houden. Je kan deze dus ook bedrukken met nummer op het short. Verder is deze ideaal als zwembroek te gebruiken omdat deze donker is. We kunnen niet wachten op de wedstrijden in de Champions League maar ook Eredivisie. Sowieso dat het voetbal weer gaat beginnen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

  • FR Voetbalbroekjes
  • Geborduurde logo’s
  • 100% polyester
  • Standaard pasvorm
  • Intern trekkoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *