Castore Twente Shirt Thuis Kids 2023-2024

castore twente shirt thuis kids 2023-2024Het Castore Twente shirt thuis kids 2023-2024 en trainingspak in onze fanshop. Deze 2 items worden duizenden keer verkocht per jaar. Het FC Twente voetbalshirt ieder seizoen te vinden in de top 5 van de Eredivisie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Seizoen: 2023-2024
  • V hals met standaard logo’s
  • Kleuren: rood en wit

Deze en het FC Twente trainingspak 2023/24 worden daarnaast ook veel gekocht in onze fanshop. Zoek je bijvoorbeeld een voetbalshirt kussen of bijvoorbeeld een sjaal? Klik dan hierboven bij de artikelen en maak je klaar voor de feestdagen. Het voetbalshirt vanaf maat 116 wordt veel gedragen in het noorden en midden van het land. Hier ook het FC Twente thuisshirt 2017-2018 voor senioren in de winkel.

Het FC Twente thuisshirt voor kinderen met de bekende rode basiskleur en witte accenten. De Nike accenten zijn inmiddels vervangen door Castore accenten. De voetbalshirts met de bekende helden gaan altijd als warme broodjes over de toonbank. Een nadeel zijn de jonge spelers in de selectie maar ze doen het nu alweer goed. In Nederland stijgt de populariteit weer iets van de club. Afgelopen seizoenen in de Eredivisie ging het bergopwaarts en dat willen we wel blijven zien.

Castore Twente Shirt Thuis Kids 2023-2024

Het voetbalshirt FC Twente kinderen is gemaakt van een stof die ultra-fit heet en soepel aanvoelt. Een voetbalshirt zal dus ook tijdens warme dagen en sportactiviteiten droog aanvoelen. Het vocht wordt namelijk afgevoerd naar de buitenste lagen van het voetbalshirt. Het shirt is dusdanig gemaakt dat het de strakke look terug heeft. Allereerst zien we een ronde hals. Als sponsor staat Elektramat in het midden. Het Castore logo is het wit en het FC Twente logo vind je op de linkerborst.

Het FC Twente thuisshirt junioren is slimfit ontworpen voor een ideale pasvorm gemaakt van 100% polyester. Het nieuwe voetbalshirt zal te verkrijgen zijn in kids, dames en volwassen maten. Wij kijken dus met smart uit naar het nieuwe seizoen waar deze te zien zal zijn. Naast de voetbalshirts uit de Eredivisie, bieden wij ook de nieuwe voetbalshirts uit de andere competities aan. Bekijk daarom ook de nieuwe voetbaltenues 2023/24 van de Eredivisie, Spanje, Duitsland en Italië. Van hetzelfde kledingmerk ook het Castore FC Utrecht shirt thuis kids 2023-24.

  • Football Club Twente
  • Hoofdsponsor: Elektramat
  • Kledingmerk: Castore
  • Competitie: Eredivisie en KNVB Beker
  • Stad: Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *