Home » Celtic FC » Celtic Shirt Kids 2017-2018

Celtic Shirt Kids 2017-2018

celtic shirt kids 2017-2018Celtic shirt kids 2017-2018 kopen? In onze Celtic FC fanshop wanneer je een bezoek wilt brengen aan Celtic Park met de kinderen. Een voetbalreis Celtic kan natuurlijk niet zonder Celtic thuisshirt 2017-2018. Shop ook trainingsshirts, voetbal trainingspakken en voetbalkleding.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €58.95
  • In: kids, dames en senioren maten
  • Seizoen: 2017-2018
  • Celtic Fanshop

Het Celtic FC voetbalshirt, thuisshirt en uitshirt vroeg in het seizoen te verkrijgen. New Balance voetbalkleding met de nieuwste technologieën. De voetbalshirts en kleding van Celtic al jaren populair.

Celtic Shirt Kids 2017-2018

Het thuisshirt gaan we zien in de Schotse Premier League, de Schotse beker en in Europa. Ga je op bezoek met je kind, vrienden of teamgenoot bij Celtic is Celtic Park in Glasgow? Een Celtic shirt kids 2017-2018 mag dan niet ontbreken. De horizontale groene en witte banen kennen we inmiddels. De Celtic voetbalshirts met in de kraag: “A club like no other”. Nieuwe gouden elementen maken het Celtic thuisshirt junioren. Sinds de oprichting in 1888 is het logo zichtbaar en kennen we deze kleurensamenstelling.

Celtic Thuisshirt Kinderen 2018

Een Celtic voetbalshirt kopen? Andere nieuwe voetbalkleding? Volg ons via de sociale kanalen en wij komen met de nieuwste voetbalshirts. Celtic retro shirts, voetbalshirts, trainingskleding en t-shirts in onze voetbalshop. Dafabet de nieuwe hoofdsponsor in plaats van Magners. Celtic voetbalshirts kinderen met in het midden de hoofdsponsor. De nieuwe Celtic shirts kinderen direct te bestellen via onderstaande button. Een Celtic shirt bedrukken met een eigen naam en nummer? Je kunt ook kiezen voor de sterren van Celtic FC. Koop vandaag nog het nieuw Celtic FC thuisshirt en uitshirt kinderen.

  • Celtic football club
  • Stadion: Celtic Park
  • Hoofdsponsor: Dafabet
  • Kledingmerk: New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *