Chelsea 3de Shirt Kids Zwart 2019-2020

chelsea 3de shirt kids zwart 2019-2020Een mooi strak design voor het Chelsea 3de shirt kids zwart 2019-2020. Zoek je variatie in je kast? Klik dan ook op het Nike Chelsea uitshirt wit 2019-2020. Je ziet dat een Champions League shirt altijd populair is onder de fans.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, dames en heren
  • Club: Chelsea FC
  • Te zien in de Champions League

De Chelsea tenues zijn vaak blauw en worden ze vanzelfsprekend “The Blues” genoemd. Toch is het Chelsea 3de shirt in het zwart met oranje beschikbaar. We zullen het Europa 3rd voetbalshirt Chelsea dus vaak op televisie voorbij zie komen tijdens de Champions League. Als Chelsea kampioen wordt, worden ze direct ingedeeld in de Champions League groepsfase. We hopen dat Chelsea natuurlijk weer zo ver mogelijk gaat komen.

Stelling: Chelsea hoort ieder seizoen in de Champions League

In het midden van het Chelsea shirt is zoals al jaren Yokohama te zien. Voorheen was het Samsung is het midden. Nike logo en het Chelsea logo zijn in het wit te zien. De Nike strepen aan de zijkant zijn in de witte kleur als de strepen onder Yokohama. Genoeg vertelt over het Chelsea 3e shirt. Je zult als snel genoeg zien dat het een prachtig voetbalshirt is. Het is ook weer mogelijk om sterren achterop te laten bedrukken.

Chelsea 3de Shirt Kids Zwart 2019-2020

Het Chelsea 3de shirt kids heeft een fantastische combinatie van kleuren. De kleur is uniek aangezien het Chelsea bekent staat als “The Blues”. Wat is nu het grootste verschil tussen de kleding van vorig jaar? Nou dan vooral de kleurencombinatie. Het Chelsea uitshirt heeft bijvoorbeeld een zelfde kraag, het Nike Chelsea thuisshirt 2020-2021 heeft een klassieke kraag. Nike heeft ook bij het Chelsea 3de shirt black 2019/20 de styling verzorgd. Tot onder de sponsor logo lopen strepen naar boven vol met luchtige gaatjes.

Chelsea ziet een mooie toekomst tegemoet met Hudson-Odoi en Abraham

De laatste en eerste keer dat Chelsea de cup met de grote oren heeft gewonnen was in 2012. Het was een bloedstollende finale tegen Bayern Munchen. De beslissing is gevallen na penalty’s. Drogba was toen de gevierde man die inmiddels naar Amerika is gegaan. We zijn benieuwd hoe ver Chelsea in de Champions League van dit seizoen gaat komen. Zouden ze voor een stunt kunnen gaan zorgen en wederom de finale gaan halen? We hopen in ieder geval dat we lang van het Chelsea 3de shirt kunnen genieten.

  • Naam: Football Club Chelsea
  • Kledingsponsor: Nike
  • Hoofdsponsor: Yokohama Tyres
  • Bijnaam: The Blues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *