Chelsea 3rd Tenue Europees Zwart 2019-2020

chelsea 3rd tenue europees zwart 2019-2020Koop hier het Chelsea 3rd tenue Europees zwart 2019-2020 in onze fanshop. Zoek je toch liever het blauwe shirt voor de thuiswedstrijden? Ga dan langs bij het Nike Chelsea thuisshirt 2021-2022 en het Nike Chelsea blauw thuisshirt kind 2021-2022.

direct bestellen vsd

Nike heeft iets nieuws voor het Chelsea 3rd tenue namelijk het logo. Waar we de laatste jaren een Nike swoosh zagen is het nu gewoon uitgeschreven. Je kunt dit tenue bestellen voor senioren tot kids vanaf 3 maanden. Scoor hier ook het Nike Chelsea keepersshirt geeloranje 2019-2020.

Chelsea FC gaat ver komen in de Champions League en strijdt mee om het kampioenschap1

Wat valt je nog meer op als je naar het tenue kijkt? De oranje accenten of de logo’s? Een prachtig Chelsea Europees tenue voor de wedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Je kunt het tenue ook bedrukken met naam en rugnummer.Uiteraard kan je kiezen uit de sterren van de selectie of je eigen naam. We weten dat Nike voetbalkleding is voorzien van de bekende Dri-FIT technologie. De technologie zorgt voor verkoeling en dat vocht naar de buitenste lagen gaat.

Chelsea 3rd Tenue Europees Zwart 2019-2020

Het voetbalelftal Chelsea is wel wat gewend. Zo zijn deze kleuren voor niemand nieuw. Een groot voordeel tijdens de koude dagen op de training is een compleet tenue ideaal. We gaan het tenue gelukkig ook zien tijdens de andere toernooien. Gaat de club strijden om het kampioenschap van de Barclays Premier League? We zullen het gaan zien hoe Mount, Callum Hudson-Odoi en Tammy Abraham zich staande gaan houden in het toernooi.

Een compleet tenue is al beschikbaar vanaf €59,95 voor de mini fans. Het Chelsea tenue die zal worden gedragen door de sterspelers van “The Blues”. Je kunt het Chelsea shirt bestellen met lange mouwen of korte mouwen. We zijn benieuwd naar de prestaties van Chelsea FC en danken jullie hartelijk voor het bezoek.

  • Chelsea Football Club
  • Tenues voor de kleine fans
  • Official Chelsea tenue
  • Kleuren: zwart met blauw
  • Champions League

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *