Home » Voetbal Trainingspakken » Chelsea FC Trainingspak 2019-2020

Chelsea FC Trainingspak 2019-2020

chelsea fc trainingspak 2019-2020Als zip variant is het Chelsea FC trainingspak 2018-2019 niet alleen uniek maar is deze ook nog eens slimfit. Trainingspakken van Nike hebben een flinke transformatie doorgemaakt zoals je kan zien. Kies je voor een sweater los of ga je toch voor het Chelsea thuisshirt 2018-2019? Het is allemaal mogelijk bij ons.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: senioren en junioren
Nike voetbalkleding


De unieke Chelsea trainingspakken zoals je hier ziet bestaat uit een sweater en joggingsbroek. Extra lekker om in te sporten door de lekkere stof. Een Nike Chelsea joggingpak is in de shop al beschikbaar vanaf €54,99. We hebben het dan wel over een losse sweater. Zoek je nou meer trainingskleding? Als je hierboven klikt, ga je naar voetbalshop.nl waar ze alle denkbare Chelse FC kleding hebben.

I knew that Chelsea was a club that changed its manager reasonably often. – Eden Hazard

We zien hier een bijzondere blauwe kleur voor het Chelsea FC trainingspak 2019-2020. Het is lastig te zeggen welke kleur het hier precies is. Chelsea trainingspakken in de rekken zijn beschikbaar voor heren, junioren en dames. Het is dus bijna onmogelijk om met lege handen thuis te komen. Kies de trainingspakken om te chillen op de bank of om te dragen naar de voetbaltraining. Trainingspakken Chelsea bestaande uit een trainingsjack of jasje met rits of met een trui. De nieuwste trainingspakken worden gratis worden thuisgestuurd.

Kies je bijvoorbeeld een nieuw jack met een oudere trainingsbroek van Chelsea dan kan het een paar tientjes goedkoper!

Chelsea FC Trainingspak 2019-2020

We noemde net al even voetbal trainingspakken clubs met als populairste een Nike Chelsea Dry Squad Drill 2019/2020 trainingspak. Een benaming die Nike het pak heeft meegegeven. Als je een beetje op Youtube kijkt zie je de pakken voorbij komen op de trainingen van Chelsea FC. Een Chelsea trainingstrui met 1/4 rits zit zo ongelooflijk lekker dat je daarna niet meer zonder kan. We kennen het Nike Dri materiaal in combi met de Mesh gaatjes voor extra luchtigheid en fris gevoel. Een rekbare broek welke kan worden aangetrokken. Weet je het allemaal nog niet zo goed? Open in een apart tabblad ook een Chelsea tenue minikit 2019-2020 en Chelsea fc shirt dames 2018-19.

  • Chelsea FC kleding
  • 97% Dri-FIT polyester en 3% elastaan
  • 100% Dri-FIT polyester
  • Normale pasvorm
  • Duimgaten

Happy Antonio Rudiger GIF by Chelsea FC - Find & Share on GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *