Home » Chelsea » Chelsea Shirt Vrouwen 2017-2018

Chelsea Shirt Vrouwen 2017-2018

chelsea shirt vrouwen 2017-2018Een shirt met vrouwelijke pasvorm in het blauw? Ga voor het Chelsea shirt vrouwen 2017-2018. Uiteraard hebben we ook het nieuwste Chelsea FC shirt dames 2018-19. Welke vind je mooier ?

direct bestellen vsd

  • Chelsea Football Club
  • Beschikbaar in: X small tot X large
  • Kleuren: blauw met witte accenten
  • Nike voetbalkleding

Een voetbalshirt vrouwen om heerlijk in te sporten dan zit je goed met het Chelsea shirt vrouwen 2017-2018. Het voetbalshirt in de maten xs tot xl is hierboven te bestellen.

Chelsea Shirt Vrouwen 2017-2018

Chelsea voetbalkleding is gemaakt van 100% polyester. Het Chelsea shirt vrouwen 2017-2018 is voorzien van een bijzondere vrouwelijke kraag. Een voetbalreis Chelsea maken? Dan is het Chelsea voetbalshirt dames natuurlijk ideaal. Een groot fan van Chelsea FC dan kan je natuurlijk ook een voetbalshirt bedrukken met naam en nummer. Het personaliseren van het Chelsea shirt kost eveneens €14,95 bij Voetbalshop. Een Hazard shirt, Kanté shirt of Cesc Fàbregas achterop het dames voetbalshirt? Het behoort natuurlijk weer tot de mogelijkheden. Een uitgekozen naam en rugnummer worden in het wit bedrukt. Het Chelsea shirt vrouwen 2017-2018 heeft een moderne lage kraag met Yokohama Tyres aan de voorkant. Een bezoek aan Stamford Bridge dan mag het prachtige vrouwen voetbalshirt Chelsea niet ontbreken.

Chelsea Thuisshirt Dames 2017/18

Een Chelsea shirt vrouwen 2017-2018 natuurlijk in het blauw met een vrouwelijke pasvorm. Het nieuwe Chelsea dames shirt is daarom ook weer te bestellen in de Chelsea fanshop. Chelsea thuisshirts dames van kledingmerk Nike met de bijzondere strepen aan de zijkant. De Mesh-gaatjes ook wel Dri-Fit technologie zorgen voor lucht tijdens de warme dagen. Het Chelsea thuisshirt dames 2017/18 heeft een bijzondere uitstraling en uniek omdat het vrouwenvoetbal steeds populairder wordt. Een compleet Chelsea dames tenue is te verzamelen door het voetbalshort en Chelsea thuiskousen te selecteren. Het voetbalshirt voor dames met de bekende logo’s is vanaf nu te bestellen. Een ideaal voetbalshirt om in te trainen of te sporten. Wens je op de hoogte te blijven van de nieuwste voetbalmode voor vrouwen volg dan Voetbalshirtsdirect.

  • Dames voetbalshirts
  • Vrouwenvoetbal
  • Diepe V hals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *