Home » Chelsea » Chelsea Tenue 2018-2019

Chelsea Tenue 2018-2019

chelsea tenue 2018-2019In het blauw met unieke strepen het Chelsea tenue 2018-2019 voor het aankomende seizoen. Toch liever voor kinderen? Ga dan via de blauwe link naar het Nike Chelsea tenue kids 2018-2019. Stamford Bridge kleurt weer blauw tijdens de Premier League, FA cup en League Cup. Volgend seizoen hopen we ook weer op de Champions League. Willian, Eden Hazard en Kante hebben het shirt geïntroduceerd. Wat vind je van het complete tenue als je hem zo ziet?

direct bestellen vsd

Chelsea en Nike hebben gekozen om het Chelsea tenue 2018-2019 in reclamevorm te promoten. De sterspelers die een hoofdrol vertolken bij de promo van het Chelsea thuis tenue 2018/19 zijn Willian, Hazard en Fabregas. Wij vergelijken de prijs voor je zodat jij direct het goedkoopste Chelsea tenue kids 2018/19 kunt kiezen.

  • Chelsea voetbalkleding 2018/19
  • Seizoen: 2018/2019
  • Nike voetbalkleding

Het Chelsea tenue 2018-2019 bestaat uit het Chelsea thuisshirt, voetbalshort thuis blauw en de witte thuiskousen. We gaan het prachtige voetbaltenue terug zien op Stamford Bridge. Het stadion zal elke week prachtig blauw kleuren. Het Chelsea thuistenue zien we terug in de Premier League, Champions League, FA Cup en League cup. De Chelsea tenues zijn ontworpen door Nike met een Dri-Fit technologie. Dri-FIT wil zeggen dat je lichaam op de perfecte temperatuur blijft. Chelsea heeft niet voor niets de bijnaam “The Blues”. Het FC Chelsea thuistenue is daarom al jaren geheel in het blauw. Toch liever een Chelsea tenue lange mouwen? Deze is ook te verkrijgen bij onze aanbieders.

Chelsea Tenue 2018-2019

Het Nike Chelsea thuistenue 2018/2019 is te verkrijgen in kids, senioren en diverse andere maten. Het is ook mogelijk om een voetbalshirt en voetbalbroekje te personaliseren. Op het broekje en voetbalshirt kan een nummer worden geplaatst. Het Chelsea voetbalshirt kan worden bedrukt met een naam. Nog vragen of suggesties laat het ons gerust weten. Unisportstore biedt het volledige tenue in 1x aan. Uiteraard kunnen de onderdelen ook gewoon los worden besteld. Ga je voor een tenue voor de kleinste? Shop dan het Chelsea tenue minikit 2018-2019 en deze is al beschikbaar voor kinderen vanaf 3 maanden.

Chelsea Tickets en Voetbalreizen

Altijd al eens een voetbalreis Chelsea willen maken inclusief een bezoek aan het Stamford Bridge stadion? Via onderstaande knop bestellen kan het mogelijk worden gemaakt. Wij werken al een tijd samen met Forzavoetbalreizen omdat zij het beste uit de bus komen als het gaat om een perfect verzorgde reis met een klasse accommodatie. De goedkoopste voetbalreis inclusief tickets, hotel en goedkope voetbalreis heb je al voor €329 euro. Het betreft dan de wedstrijd Chelsea – Leicester City. De wedstrijden zoals Chelsea – Arsenal, Chelsea – Manchester United en Chelsea – Manchester City zijn te verkrijgen voor rond de €600 euro. Bekijk hieronder snel de mogelijkheden en je kunt plaatsnemen in Stamford Bridge met het Chelsea tenue 2018-2019.

  • Chelsea football club
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Bezoek Stamford Bridge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *