Chelsea Voetbalbroekje Uit Wit 2019-2020

chelsea voetbalbroekje uit wit 2019-2020Koop hier het Chelsea voetbalbroekje uit wit 2019-2020 is een prachtige aanvulling op het Nike Chelsea uitshirt wit 2019-2020. Je kunt bij ons ook gaan voor het nieuwste Nike Chelsea hoodie trainingspak 2022-2023 om je kast lekker aan te vullen. Een totaaloverzicht via de link: Chelsea shop.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf: €34,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Shop direct bij Voetbalshop.nl

Het wit blauwe tenue wil iedereen wel in zijn/haar kast hebben hangen. Het is een zeer opvallend design die zeer zeker zal opvallen. Wanneer je dus op het trainingsveld aankomt met het tenue ben je een opvallende en uiterst moderne verschijning. We gaan dit witte tenue zien tijdens alle wedstrijden buiten Stamford Brigde. Fantastisch om dezelfde voetbalkleding te kunnen dragen als de sterren van CFC. We zullen het Chelsea voetbalbroekje uit weer gaan zien in de diverse competities.

  1. Chelsea heeft een paar sterren nodig
  2. De opstelling moet anders om prijzen te pakken

Shop het Chelsea short uit 2019/20 in het volledig wit. Hij is ontworpen door Nike in samenwerking met sponsor en Chelsea. Het Nike design zie je terug in de blauwe Nike accenten aan de beide zijkanten de voetbalshort. Een logo van Chelsea bevindt zich aan de rechterkant van het broekje. Het logo is op de short gestikt. Aan de andere kant vind je het Nike logo. Al jaren lang maakt Nike voetbalkleding met een Dri-FIT systeem. Dri-FIT wil zeggen dat de kleding perfect aanvoelt en het zweet gemakkelijk kan afvoeren. Dus na een lange trainingssessie zal het Chelsea voetbalbroekje gewoon nog lekker aanvoelen.

Chelsea Voetbalbroekje Uit Wit 2019-2020

Het Chelsea broekje is weer te verkrijgen in diverse maten. Het junioren assortiment is iets goedkoper dan senioren. Maak hier dus je voetbaltenue compleet en wanneer je het broekje ergens goedkoper vindt, laat het ons dan weten zodat we het gelijk aan kunnen passen. Bekijk nu ook het frisse Chelsea tenue uit kinderen 2019-2020 of het nieuwste Nike Chelsea 3de shirt 2021-2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *