Home » Chelsea » Chelsea Voetbalsokken Uit 2017-2018

Chelsea Voetbalsokken Uit 2017-2018

chelsea voetbalsokken uit 2017-2018In het blauw de prachtige Chelsea voetbalsokken uit 2017-2018. Bekijk dus het Chelsea voetbalbroekje uit 2017-2018 om lekker te gaan trainen in een compleet tenue. Wat vind je van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Prijs: €17,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Sterspelers: Hazard en Morata
  • Chelsea Fanshop

Het is dus tevens de laatste aanvulling van het tenue tenzij je kiest om bijpassende voetbalschoenen bij het tenue te kiezen. Wil je liever het Chelsea thuisshirt met een uitshort en thuiskousen is dat allemaal mogelijk. Het volledige Chelsea uittenue zal te zien zijn buiten Stamford Bridge. Alle thuiswedstrijden worden uiteraard in het blauw afgewerkt in een van de meest spectaculaire stadions ter wereld.

Chelsea Voetbalsokken Uit 2017-2018

De Chelsea voetbalsokken uit 2017-2018 zijn ontworpen in samenwerking met Nike. Het is dus een klasse toevoeging en puntjes op de i voor het volledige voetbaltenue. De Chelsea voetbalkousen uit hebben een stevig voetbed om blaren en gekkigheid te voorkomen. Door een ergonomisch design voelen ze altijd heerlijk aan. Na een partijtje voetballen krijg je dus geen last van je voeten. Aan de bovenkant van de kous vindt je de bekende Nike ideeën terug. Op scheen hoogte staat het logo van Chelsea te pronken. Wat de Chelsea sokken 17-18 speciaal maakt is dat het een linker en rechter kous betreft. De sokken passen dus precies om de voet om nog lekkerder in je voetbalschoen te kunnen.

Chelsea Uitkousen 17-18

Het Clima-cool systeem zorgt dat je kous niet zeiknat aanvoelt. De partners die de verschillende sokken aanbieden zijn Unisportstore en Voetbalshop. De Chelsea voetbalsokken uit 2017-2018 zijn hier bijna altijd het goedkoopst. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons gerust weten. De sokken zijn ook in junior maten te verkrijgen zodat jouw trainingspartij in stijl kan verlopen. Om ook in de winter comfortabel naar de voetbal te kunnen hebben we ook het Nike Chelsea trainingspak 2017-2018.

Chelsea Tenue Wit Blauw

  • Premier League
  • Chelsea Shop
  • Uitwedstrijden
  • Hoofdsponsor: Yokohama Tyres
  • Seizoen 2017-2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *