Chelsea Voetbalsokken Uit Blauw 2019-2020

chelsea voetbalsokken uit blauw 2019-2020Koop hier de prachtige Chelsea voetbalsokken uit blauw 2019-2020. Bekijk dus het Chelsea voetbalbroekje uit wit 2019-2020 om lekker te gaan trainen in een compleet tenue. Je mist alleen nog het uitshirt dan. Wat vind je van het tenue?

direct bestellen vsd

  • Prijs: €17,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Shop bij Voetbalshop.nl
  • Outlet voetbalkleding en kousen

Het is dus tevens de laatste aanvulling van het tenue. Je kunt bij ons ook nog bijpassende voetbalschoenen bestellen. Wil je liever het Chelsea thuisshirt met een uitshort? Je kunt zelf kiezen hoe je wilt combineren. Zo kan je bijvoorbeeld ook de Nike Chelsea 3de voetbalsokken zwart 2021-2022 in de winkelwagen gooien. Het volledige Chelsea uittenue zal te zien zijn buiten Stamford Bridge. Alle thuiswedstrijden worden uiteraard in het blauw afgewerkt in een van de meest spectaculaire stadions ter wereld.

stelling: Naast Pulisic moet er nog een aankoop bij komen

De Chelsea voetbalsokken zijn ontworpen in samenwerking met Nike. Het is dus een klasse toevoeging en puntjes op de i voor het volledige voetbaltenue. De Chelsea voetbalkousen uit hebben een stevig voetbed om blaren en gekkigheid te voorkomen. Door een ergonomisch design voelen ze altijd heerlijk aan. Na een partijtje voetballen krijg je dus geen last van je voeten. Aan de bovenkant van de kous vindt je de bekende Nike ideeën terug. Op scheen hoogte staat het logo van Chelsea te pronken. Wat de sokken speciaal maakt is dat het een linker en rechter kous betreft. De sokken passen dus precies om de voet om nog lekkerder in je voetbalschoen te kunnen.

Chelsea Voetbalsokken Uit Blauw 2019-2020

Ontworpen van het Dri-FIT systeem zodat de kous niet zeiknat aanvoelt. De partners die de verschillende sokken aanbieden zijn Unisportstore en Voetbalshop. De sokken zijn hier bijna altijd het goedkoopst. Mocht dit niet het geval zijn laat het ons gerust weten. De sokken zijn ook in junior maten te verkrijgen zodat jouw trainingspartij in stijl kan verlopen. Ga los en kies de kleding wanneer de training binnenkort weer gaat beginnen.

  • Premier League
  • Chelsea Shop
  • Uitwedstrijden
  • Hoofdsponsor: Yokohama Tyres
  • Aankoop: Pulisic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *