Chelsea Wit Shirt Uit Kids 2019-2020

chelsea wit shirt uit kids 2019-2020Koop hier het Chelsea wit shirt uit kids 2019-2020 met blauwe en rode accenten. Zoek je een compleet tenue voor de training? Je kunt bij Unisportstore.nl ook de kousen en voetbalbroekjes bestellen. Wat vind je van het Chelsea voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69.95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kies direct voor Unisportstore.nl

In de planning een bezoek aan Stamford Bridge? Je vindt via de blauwe link meer info van Wikipedia. Kies het prachtige Chelsea shirt uit kinderen? Je kunt deze bestellen bij Unisportstore.nl. Is deze uitverkocht? Mail ons en we zoeken verder online naar de beste prijs.

Welke speler moet Chelsea nog halen om mee te spelen voor de prijzen

Het Chelsea uitshirt kinderen 2019/20 heeft een unieke kleurensamenstelling. Sowieso de accenten en wat te denken van de witte kleur. In welke maten is het Chelsea shirt te bestellen? Het Chelsea shirt is te bestellen vanaf boys s tot boys xl. Het wil zeggen voor kids vanaf 8 jaar tot 15 jaar. Je kunt het shirt ook bedrukken met de helden uit de selectie. Heel veel plezier met het Chelsea shirt uit.

Chelsea Wit Shirt Uit Kids 2019-2020

Afgelopen seizoen was het uitshirt nog geel. Nu hebben we te maken met een witte kleur en die zagen we een paar jaar geleden ook. We gaan deze zien in de uitwedstrijden in de Premier League, Champions League en FA / League cup. Nike Dri-FIT voetbalshirts zijn niet alleen voor comfort ontworpen maar ook als echt mode item. In het midden Yokohama Tyres als hoofdsponsor van Chelsea Football Club. Nike swoosh en het Chelsea FC logo uiteraard in het blauw. Je kunt hier ook eens langs bij het Colombia WK thuisshirt 2018-2019 als je nog niet klaar bent en een goedkoop shirt zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *