Chelsea Ziyech Thuisshirt 2021-2022

chelsea ziyech thuisshirt 2021-2022Hier kan je het Chelsea Ziyech thuisshirt 2021-2022 kopen? We hebben in de shop ook het Nike Chelsea thuisshirt 2021-2022 en Nike Chelsea blauw thuisshirt kind 2021-2022. Je kunt dus ook andere spelers bedrukken als je naar deze shirts gaat.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Voetballer: Hakim Ziyech
  • Positie: aanvallende middenvelder
  • Land: Marokko

Hakim Ziyech voetbalshirts Chelsea blauw voor de Champions League en Premier League. Daarnaast gaan we deze baas ook zien in de FA cup en League cup. Shop hierboven het shirt in de maten: kinder, junioren, kids, vrouwen, mannen, heren en dames. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in onze shop.

Ziyech gaat beslissend zijn in de finale van de Champions League – VSD

Chelsea Ziyech Thuisshirt 2021-2022

Een bedrukt Chelsea thuisshirt 2021/2022 kan worden bedrukt met iedereen die je wenst. Hij is overgekomen voor een bedrag van €40.000.000 van Ajax. Het bedrag kan nog hoger worden maar hij zal eerst veel moeten gaan spelen. Een geweldige aanvallende middenvelder met rugnummer 22. Hij blijft gelukkig wel scoren aan de lopende band.

Ex clubs

AFC Ajax
FC Twente
sc Heerenveen

Het logo op de Chelsea kleding zowel trainings- en wedstrijdkleding. De aanvallende middenvelder gaan we natuurlijk ook weer zien in het Marokkaanse Elftal. Wens je bijvoorbeeld ook Ziyech voetbalschoenen? Shop dan de Nike Mercurial Vapor in onze online fanshop van www.voetbalshirtsdirect.nl.

  • Club: Chelsea Football Club
  • In: trainingskleding en wedstrijdkleding
  • Voetbalschoenen: Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *