Club Brugge Lichtblauw 3de Shirt 2019-20

club brugge lichtblauw 3de shirt 2019-20Koop hier een Club Brugge lichtblauw 3de shirt 2019-20 voor de Champions League voetbalwedstrijden. Je kunt het shirt bestellen bij onze aanbieder Unisportstore.nl. Ga ook eens langs bij het thuisshirt van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Voetbalteam: Club Brugge
  • Hoofdsponsor: Unibet
  • Donkere accenten

We gaan dit shirt zien in de groepsfase van de Champions League. Wie weet wat daarna allemaal nog te wachten staat. Je denkt misschien wat is dat voor kledingsponsor logo op de borst. Het is een nieuw logo van Macron. Je kent het kledingmerk waarschijnlijk wel want ze zijn niet bepaald niet in Brugge. Bestel vandaag nog het shirt en je krijgt deze morgen gratis in huis.

Ruud Vormer is de ster van het team uit Brugge

De selectie heeft weer een flinke verandering achter de boeg. Wat dat betreft is het te vergelijken met topclubs uit de Eredivisie. Iedere keer worden de goede spelers weggeplukt. Toch hebben ze Vanaken en Vormer kunnen behouden en komt er wat talent door. Denk aan Diatta en Dennis om er ff 2 te noemen. Zie hier ook het Macron Club Brugge thuisshirt 2022-2023.

Club Brugge Lichtblauw 3de Shirt 2019-20

Kies je voor het shirt zoals hierboven afgebeeld dat val je zeker op wanneer je naar de training gaat. Een voetbalshirt welke ideaal is ontworpen met een normale pasvorm. Het shirt is te verkrijgen voor kinderen, dames en heren. Niet gek dat deze populair is in België maar ook zeker in Nederland. We zien namelijk geregeld voetballers uit de Eredivisie die kant op gaan. Maak je collectie compleet en kies het voetbalshirt voor de Champions League.

  • Macron voetbalkleding
  • Champions League groepsfase
  • Sterspeler: Ruud Vormer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *