Club Brugge Rood Uitshirt 2019-2020

club brugge rood uitshirt 2019-2020In het Bordeauxrood een Club Brugge rood uitshirt 2019-2020. Je kunt bij onze aanbieder ook gaan voor het Macron Club Brugge thuisshirt 2022-2023. De shirts zijn altijd beschikbaar in alle gangbare maten. Wanneer draag jij eigenlijk voetbalshirts?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren: Bordeauxrood en wit
  • Jupiler Pro League en Champions League

Als je kijkt naar het Club Brugge voetbalshirt staat deze bijna ieder jaar in de top drie voetbalshirts van de Jupiler Pro League. Club Brugge is op Anderlecht na toch de grootste club in de Jupiler Pro League in België. Brugge draait in ieder geval vanaf het begin mee in de top met veel bekende voetballers uit de Eredivisie. Om te beginnen staan Vormer. In de verdediging en middenveld dus de oud voetballer van Feyenoord.

Stelling: Ruud Vormer maakt het team uit Brugge compleet

Club Brugge heeft het record in handen van meeste bekeroverwinningen. Ze laten hiermee Anderlecht en Standard Luik achter zich. Het Club Brugge uitshirt zal worden gedragen buiten het Jan Breydel Stadion. Een prachtige voetbalclub met twee mooie voetbalshirts waar we zeker lang van kunnen genieten. Ga bij ons ook eens langs bij het Club Brugge lichtblauw 3de shirt 2019-20.

Club Brugge Rood Uitshirt 2019-2020

Het heeft even geduurd maar dan hebben we ook een fantastisch Club Brugge shirt. De voetbalshirts waren al een tijd te verkrijgen via de Club Brugge fanshop maar nu dus ook via andere kanalen. Wij proberen onze eigen Club Brugge fanshop zo compleet mogelijk te maken. Hij is ontworpen door Macron. Een Macron voetbalshirt is Macron-Fit en ontworpen met een normale pasvorm. Je kunt deze dus voor iedereen bestellen.

  • Club Brugge Fanshop
  • Kledingmerk: Macron
  • Macron-Fit voetbalkleding
  • Zweet en regenwater wordt afgevoerd
  • Bedrukking mogelijk: nummer en rugnummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *