Corinthians Shirt 2017-2018

corinthians shirt 2017-2018Het Corinthians shirt 2017-2018 is een populair voetbalshirt in Brazilië. De club heeft gigantisch veel fans en staat daarmee op plek twee achter Flamengo. Wat vind je van het witte voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Prijs kids vanaf €58,50
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kledingmerk: Nike
  • Braziliaanse Divisie

Het Nike Corinthians shirt met de opvallende kleuren en uitstraling. Door het WK voetbal 2014 is het Braziliaans voetbal zeker in populariteit toegenomen. Iedereen heeft de beleving en de stadions van dichtbij kunnen zien. Een land waar het voetbal zo groot is, heeft ook een keerzijde. Veel gevechten breken uit in en rondom de wedstrijden. De grootste rivaal van Corinthians is Palmeiras want die is opgericht door oud leden die het niet eens waren met de gang van zaken. Op welke momenten in de week draag jij een voetbalshirt?

Nike Corinthians Voetbalkleding

Apart is dat voetbal de grootste sport is in Brazilië maar veel spelers kiezen ervoor om in Europa te spelen. De Braziliaanse competitie loopt net iets anders dan de Europese competities. Het seizoen wordt gestart in mei en eindigt in december. Corinthains speelde in het seizoen 2012-2013 om de FIFA Wereldbeker voor Clubteams. In de halve finale van de FIFA Club World Cup was Corinthians met 1-0 te sterk voor El Ahly. In de finale was de club uit Sao Paolo met 1-0 sterk voor Chelsea. Corinthians mag twee jaar pronken met hun prijs want de FIFA World Cup wordt eens in de twee jaar gespeeld. De winnaar van de Champions League neemt ook altijd deel aan deze prijs. De Braziliaanse beker ook wel Copa Libertadores werd nipt verloren 2-1 van Boca Juniors. Een eerste officiële wedstrijd was tegen Atletico-MG waar het voetbaltenue 2017-2018 te zien was.

Corinthians Shirt 2017-2018

Het Corinthians shirt 2017-2018 is ontworpen, zoals gezegd, in samenwerking met Nike en is dus vanzelfsprekend gemaakt van het Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal zal het shirt altijd droog aanvoelen op het veld en vocht absorberen en afvoeren. Het Corinthians shirt 2017-2018 is voornamelijk wit en heeft zwarte verticale banen. Het Nike logo wordt aan de voorkant weergegeven op de linker borst, ook in de kleur zwart. Op de rechter borst vind je het Corinthians logo met daaronder het logo van de sponsor Ciaxa. Het shirt is daarnaast gemaakt van 100% gerecycled polyester. Het Corinthians thuisshirt wordt aangeboden in de maten S tot en met XXL. Vanzelfsprekend kan je het voetbalshirt bedrukken.

Corinthians Coach en Transfers

Mano Menezes is sinds januari 2014 de trainer. De oud trainer van onder andere Gremio, bondscoach Brazilië en al eerder Corinthians kende wisselende successen. Als trainer is een nieuw seizoen in Europa altijd lastig. Spelers kunnen midden in het seizoen nog vertrekken. Guilherme is de eerste speler die is vertrokken. Dit gemis wordt direct opgevangen door Elias die is overgenomen van Sporting. De laatste grote man die is vertrokken bij Corinthians is niemand minder dan Paulinho. Paulinho is na een fantastisch Conferderations Cup voor bijna 20 miljoen vertrokken naar Tottenham Hotspur.

Corinthians Voetbalshirt

Supporters heeft de club uit Sao Paulo door heel Brazilië. Het is niet voor niks dat het stadion 68.000 supporters kwijt kan. Het voetbaltenue 2017-2018 wordt over heel de wereld gedragen. Met de prachtige witte thuiskleuren is het Corinthians shirt 2017-2018 een voetbalshirt die iedereen wil hebben. Bekende grote namen die het shirt van Corinthians hebben gedragen zijn o.a. Dida (vertrok toen der tijd naar AC Milan), Javier Mascherano (Barcelona), Rivaldo, Ronaldo, Roberto Carlos en niet de minste Carlos Tevez die nu te bewonderen is in het tenue van Shanghai Greenland Shenhua.

Corinthians Thuisshirts 2018

Het nieuwe voetbalshirt 2017-2018 werd al gepubliceerd rond het nieuwe jaar. Nike voetbaltenue is te zien onderaan de pagina waar Corinthians wint van aartsrivaal Palmeiras. Corinthians voetbalshirt 2018 zal te zien zijn in de Compeonato Brasileiro en de Copa Libertadores. Het stadion Estádio Municipal Paulo Machado de Carvalho kleurt week in en uit weer prachtig wit tijdens de thuiswedstrijden. Het Corinthians voetbalshirt heeft de sponsor Ciaxa. Shop het Corinthians shirt 2017-2018 is ontworpen in samenspraak met Nike.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *