Coutinho Brazilie Thuisshirt 2018-2019

coutinho brazilie thuisshirt 2018-2019Als we het hebben over 1 van de sterren van Brasil en passend shirt dan hebben we het over het Coutinho Brazilie thuisshirt 2018-2019. Liever de uit variant? Het blauwe Brazilie Coutinho uitshirt 2018-2019 ook in de store.

direct bestellen vsd

  • Voetballer: Phillipe Coutinho Correira
  • In: kinder, heren, dames en junior
  • Rugnummer: 11
  • Nike Dri-FIT voetbalshirts

Philippe Coutinho voetbalshirts in de shop van Brazilië en FC Barcelona. Allereerst het Brazilië Philippe Coutinho thuisshirt 2018-2020.

De sterspeler zal in de aanval worden vergezeld door Neymar Jr en Gabriel Jesus. Een aanval welke zeker kans maakt op het World Cup 2018. Rugnummer 11 en P. Coutinho in het groen achterop het Brazilie thuisshirt. We hopen natuurlijk op geweldige wedstrijden en in het bijzonder van deze geweldige speler. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer Brazilië producten aan te schaffen. Ben jij blij dat Coutinho de stap heeft gemaakt naar Barcelona of had je hem liever nog bij Liverpool gezien?

Coutinho Brazilie Thuisshirt 2018-2019

Tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland zal dit shirt worden gebruikt tijdens de thuiswedstrijden van Brazilie. Nike heeft gezorgd voor een comfortabel voetbalshirt met mesh-gaatjes en Dri-FIT technologie. Een Brasil P.Coutinho shirt 2018-2020 voor trainingen in de sportschool of om het Braziliaanse voetbalelftal aan te moedigen. Beschikbaar voor kinderen, junioren, heren, vrouwen, dames en de kleinste fans! Bij Voetbalshirtsdirect.nl de nieuwste voetbalshirts maar ook complete tenues van Philippe Coutinho. Volg deze held ook via Twitter en Instagram.

  • Braziliaans voetbalelftal
  • Positie: linksbuiten
  • Voetbalschoenen: Nike

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.