Cristiano Ronaldo Juventus Oranje 3rd Shirt 2020-2021

cristiano ronaldo juventus oranje 3rd shirt 2020-2021Koop hier het Cristiano Ronaldo Juventus oranje 3rd shirt 2020-2021. Een voetbalshirt van CR7 die we gaan zien tijdens de Champions League. Ga je nu toch liever voor een andere naam? Je kunt terecht in onze Juventus store.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, vrouwen, junioren, heren
  • Champions League voetbalkleding
  • Rugnummer: 7

De wedstrijden in Europa van Juventus met dit voetbalshirt. In de fanshop ook een Cristiano Ronaldo thuisshirt Juventus 2019-20 omdat deze nog populairder is nu. We wensen vanaf hier CR7 wel heel veel succes bij Juve.

Wij vergelijken de shirts op basis van beoordeling en prijs. adidas heeft nog steeds de voetbalshirts ontworpen met een Clima-cool technologie. Je ziet het logo in nummer 7 wat staat voor de officiële bedrukking. De sponsor aan de voorkant staat ook in het zwart. We gaan deze zien op dinsdag en woensdagavond. CR7 wat staat voor Cristiano Ronaldo 7 heeft 5 Ballon d’Ors gewonnen en gaat nu voor zijn 6de.

Cristiano Ronaldo Juventus Oranje 3rd Shirt 2020-2021

Ga je vaak voetballen op pleintjes en op straat? In het vervolg kan je met het Juventus CR7 shirt aan voetballen. Het populairste voetbalshirts wereldwijd is een Ronaldo shirt. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro de held van Juve en wil dat de Champions League de naam Ronaldo League krijgt. De linksbuiten met rugnummer 7 is een held wereldwijd. Dit shirt is verkrijgbaar voor kinderen, junior, kids, vrouwen en heren. Het is zelfs mogelijk een babykit met Ronaldo aan te schaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *