Cristiano Ronaldo Portugal Thuisshirt 18-19

cristiano ronaldo portugal thuisshirt 18-19CR7 in Portugal voetbalshirt variant met het Cristiano Ronaldo Portugal thuisshirt 18-19. Uitgekomen tegelijk met het Portugal Cristiano Ronaldo uitshirt 2021-2022 in de store. De steraanvaller is dan wel gestopt maar nog steeds het meest gewilde shirt. Een grote man met ook eigen CR7 voetbalschoenen en meer voetbalkleding.

+ CR7 thuisshirts, tenues 18/19

+ Portugees voetbalelftal

+ Kleuren: rood, groen, goud

Voetbalshirts Portugese Elftal met het populairste Portugal C.Ronaldo thuisshirt 2018/2019. Ga hierboven voor het voorbedrukte Cristiano Ronaldo voetbalshirt in het rood met groen en een gouden bedrukking.

direct bestellen vsd

Cristiano Ronaldo Portugal Thuisshirt 18-19

Als we het hebben over een Portugal shirt valt altijd de naam van Cristiano Ronaldo. Een Cristiano Ronaldo shirt gaan we zien tijdens de FIFA World Cup 2018 in Rusland tot het EK voetbal 2020. Daartussen nog oefenwedstrijden en kwalificatie interlands. CR7 zal nog wel even doorgaan en daarom een gouden bedrukking. Portugal is natuurlijk Europees Kampioen geworden op het EK 2016. Een gouden bedrukking is daarom wel op zijn plek. Ronaldo moest helaas al snel het veld verlaten in die finale. We hopen op een mooi toernooi voor Portugal. Hoe ver denk jij dat het Portugese voetbalelftal gaat komen?

Portugal CR7 C.Ronaldo Shirt Thuis 18/19

Via social media houden we in de gaten wat de voetballers aan het doen zijn. Bekijk bijvoorbeeld de Instagram van Cristiano Ronaldo om mee te leven richting te grote toernooien. Ronaldo speelt natuurlijk eerste de Champions League finale voordat hij kan starten bij het Portugese voetbalelftal. Een compleet Portugal Ronaldo tenue 2018/2019 kan ook worden besteld. Ga dan voor de voetbalbroekjes en Portugal kousen. RONALDO 7 achterop het voetbalshirt laten bedrukken voor een echte ervaring. Heel veel plezier met het Portugal CR7 C.Ronaldo shirt thuis 18/19. Bekijk in de shop van Voetbalshirtsdirect.nl ook eens de nieuwste CR7 voetbalschoenen en meer kleding.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Bijnaam: CR7
  • Portugees voetbalelftal
  • Rugnummer: 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.