Cristiano Ronaldo Thuisshirt Portugal

cristiano ronaldo thuisshirt portugalAls we toch een populair voetbalshirt moeten noemen dan gaan we voor het Cristiano Ronaldo thuisshirt Portugal. Een gouden bedrukking voor de beste voetballer ter wereld. Vind jij C. Ronaldo de beste voetballer ter wereld?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, junior en senior
  • Seizoen: Qatar 2022
  • CR7 voetbalkleding!

Deze is uiteraard in het rood als we het hebben over het Nike Portugal shirt voor Qatar. Portugal en CR7 kleding vind je het goedkoopst bij Unisportstore.nl. We hopen nog lang te kunnen genieten van deze ster maar in het nationale elftal gaan we hem niet meer zien.

Ronaldo gaat nog zeker tot Qatar 2022 door bij het Portugese nationale team

Het Ronaldo voetbalshirt van Portugal met uiteraard nummer 7 is verreweg het populairst van het Portugese nationale elftal. Een doel van Cristiano om overal de beste te zijn is dus bij club en land redelijk gelukt. het shirt van Portugal wordt dan ook bedrukt aan de achterkant en voorkant met een nummer. Ronaldo zal verschijnen net onder het donkerrode vlak onder de schouders. We hopen natuurlijk veel te zien van Cristiano Ronaldo met zijn beroemde voetbalschoenen zoals de Nike voetbalschoenen. Bekijk in de CR7 store ook het Ronaldo shirt kids.

Cristiano Ronaldo Thuisshirt Portugal

Cristiano Ronaldo is al jaren de kracht achter Portugal en de reden waarom het Portugese elftal tot 1 van de kanshebbers behoort. Het senioren Portugal voetbalshirt Ronaldo is te verkrijgen in S tot XXL. Bekijk in de tabel hierboven de prijzen en overzicht. De sterspeler van Manchester United hebben we natuurlijk gezien op het WK voetbal 2022. Het is ook gelijk het laatste toernooi voor CR7. Bekijk ook eens het Portugal trainingspak of ga voor meer CR7 kleding. Het was even zoeken maar we hadden ook eerder een Portugal Cristiano Ronaldo uitshirt 2022-2023. Als we zo terugkijken, wat is het moment dat je het meest is bijgebleven?

Portugal C. Ronaldo Voetbalshirt

Het Ronaldo voetbalshirt Portugal uiteraard ontworpen door Nike met de prachtige rode kleuren. Het voetbalshirt heeft een normale pasvorm maar valt rond de mouwen iets strakker. Een v hals is ook nieuw voor het Portugal tenue. Wens je een compleet Ronaldo tenue dan kan het voetbalbroekje ook worden bedrukt. Een prachtig geheel om je klaar te maken voor het WK voetbal 2022. Kom als eerste in het spectaculaire Portugal tenue naar de voetbal. Volg ons voor de nieuwste voetbalshirts of bekijk het overzicht via Cristiano Ronaldo shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *