Curacao Thuisshirt 2019-2020

curacao thuisshirt 2019-2020Je ziet hier het Curacao thuisshirt 2019-2020 in het blauw. We hebben eindelijk de shirts van de helden van het Curaçaos voetbalelftal. Wanneer draag jij voetbalshirts? Tijdens het chillen of wanneer je gaat trainen? Je kunt hieronder alles bestellen bij onze aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Voorbeeld hoe de bedrukking eruit ziet
  • Nike voetbalkleding

Je hebt het misschien al gezien maar Nike is dus de ontwerper van de Cura kleding. Een groot voordeel want ze werken met Dri-FIT en mesh-panelen. Die kan je wel gebruiken op het warme eiland. Ook in Nederland is het een voordeel als je bijvoorbeeld gaat trainen of sporten. Een ander mooi item is de bedrukking. Je ziet de 10 in het midden en die staat ook op de achterkant. Daarboven kan natuurlijk een naam worden gezet. Bekijk ook eens het Nike Curacao 3rd shirt 2019-2020.

Curacao Thuisshirt 2019-2020

Wat kunnen we allemaal nog meer melden over dit shirt? De kleuren heb je gezien dus dat heeft geen aandacht meer nodig. Wel is het Curacao thuisshirt 2019-2020 te zien tijdens de kwalificatie van het WK en tijdens de Carribean Cup. Deze cup is in 2017 nog gewonnen door het Curaçaos voetbalelftal. Als jij nog een speler mag kiezen voor het team? Welke speler zou dat dan zijn? We hebben geruchten gehoord van Locadia en dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn.

  1. Wanneer wordt het thuisshirt gedragen?
  2. Waar vind ik de outlet kleding van Cura
  3. Welke spelers kunnen eventueel nog worden toegevoegd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *